Στοίχιμα


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Πήρε άριστα από την UEFA

Πήρε άριστα από την UEFA
Δύσκολη η χθεσινή βραδιά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ τουλάχιστον έχουν να χαμογελούν ότι πέρασε ο πρώτος αγώνας κεκλεισμένων των θυρών και πλέον υπάρχουν άλλα δυο για να εκτίσει η ομάδα την ποινή της.
Σε ότι αφορά αυτή την πρώτη αγωνιστική, όλα πήγαν καλά έξω από τις γραμμές και αυτό φάνηκε από τα όσα είπε ο παρατηρητής στους ανθρώπους της ομάδας που από χθες το πρωί είχαν συνεργασία μαζί του.
Όλα όσα είχε ζητήσει η ΟΥΕΦΑ έγιναν πράξη και έτσι στην έκθεση του ο παρατηρητής δεν χρειάστηκε να σημειώσει το οτιδήποτε μεμπτό, Η ΠΑΕ τήρησε κατά γράμμα όλα όσα της είχαν υποδείξει από την ΟΥΕΦΑ ενώ εξαιρετική ήταν κα η φιλοξενία προς την αποστολή της Μέταλιστ. Μετά το τέλος του αγώνα οι Ουκρανοί ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και υποσχέθηκαν ανάλογη φιλοξενία σε μια εβδομάδα από τώρα στο Χάρκοβο.
Χωρίς προβλήματα αποχώρησαν μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα για το αεροδρόμιο και οι οπαδοί της Μέταλιστ που ταξίδεψαν αυθημερόν με πτήση τσάρτερ από το Χάρκοβο για την Ελλάδα. Στην ρεβάνς αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο αφού το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα έχει ενθουσιάσει τον κόσμο της Μέταλιστ ενώ παράλληλα η διοίκηση έχει βάλει και φτηνό εισιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου