Στοίχιμα


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Τα δεδομένα για Πόποβιτς στον Πλατανιά

Τα δεδομένα για Πόποβιτς στον Πλατανιά
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης το δήλωσε πρόσφατα: «Θα φτιάξουμε μια πάρα πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα». Το πιστεύει. Και τα δείγματα γραφής από τα πρώτα φιλικά τον δικαιώνουν.
Για να θεωρεί πλήρες το ρόστερ του, όμως, ο Εβρίτης τεχνικός ζήτησε την ενίσχυση με δύο ακόμη ακραίους επιθετικούς και η διοίκηση έχει αποφασίσει να του κάνει το... χατίρι.
Ο ένας εκ των παικτών που βρίσκονται στο στόχαστρο είναι, όπως γράψαμε και χθες, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πόποβιτς, για χάρη του οποίου βρέθηκε (σύμφωνα με πληροφορίες από τη... νύφη του Θερμαϊκού) στη Θεσσαλονίκη ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Λάμπρος Μαλτέζος.
Η απόκτησή του, όμως, κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι δεν έχει... κλείσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά και ότι στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» είναι αποφασισμένοι να περιμένουν κάποιες ακόμη ημέρες, αισιοδοξώντας πως στο φινάλε θα κάνουν τον βραχύσωμο άσο δικό τους.
Ποια είναι, όμως, τα δεδομένα που περιπλέκουν τη συγκεκριμένη περίπτωση; Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», δεν τίθεται θέμα όρου από πλευράς ΠΑΟΚ για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών του Πόποβιτς στην ομάδα των Χανίων. Το θέμα είναι ότι ο παίκτης -που θεωρείται μεγάλο ταλέντο- έχει κερδίσει με την παρουσία του στις προπονήσεις τον Χούουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει εξαιρετική άποψη για τον 18χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό και θα συναινέσει στην παραχώρησή του μόνον εάν ο ΠΑΟΚ ενισχυθεί (όπως το επιδιώκει) με ακραίο επιθετικό. Αν αυτό συμβεί, ο Πλατανιάς (που θα καλύψει το σύνολο του συμβολαίου του Πόποβιτς) θα έχει τον πρώτο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου