Στοίχιμα


Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Χαφ-έκπληξη και «φαβορί ο Ρομπέρτο»

Χαφ-έκπληξη και «φαβορί ο Ρομπέρτο»
«Γκαζώνει» ο Ολυμπιακός για τις μεταγραφές και από ώρα σε ώρα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα εκκρεμή ζητήματα για το ρόστερ της ομάδας.
Υπάρχει φημολογία ότι γίνονται τελικές επαφές για την απόκτηση αμυντικού μέσου που θεωρείται εξαιρετική περίπτωση και δεν είναι από τα ονόματα που έχουν γραφτεί στον Τύπο.
Ο Μολό παραμένει βασικός στόχος για τα άκρα της επίθεσης, εφόσον οριστικοποιηθεί η πώληση του Αμπντούν στη Νότιγχαμ και μάλιστα ο Γάλλος δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό της Νανσί καθώς είναι υπό μεταγραφή.
Για την επίθεση εκτός του Ελμάντερ υπάρχει και η περίπτωση του Βούλγαρου Σταν Ντέλεφ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας που δήλωσε ότι μιλάει με τον Ολυμπιακό.
Στην Ισπανία γράφουν και σήμερα ότι ο γκολκίπερ της Σαραγόσα, ο Ρομπέρτο Χιμένεθ, είναι βασικός υποψήφιος για να πάει στον Ολυμπιακό του Μίτσελ.
Ενώ ο Ισά παραμένει στο εξωτερικό για μεταγραφικές υποθέσεις και λέγεται ότι μετά τη Γαλλία πάει σήμερα στην Πορτογαλία για περιπτώσεις ακραίων αμυντικών (Λουισίνιο της Μπενφίκα, Μάρτινς της Ζιλ Βιθέντε ονόματα που ακούγονται). Αλλά και για τον Κουστόδιο της Μπράγκα.
Για τον Μαρβό οι Άγγλοι γράφουν ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε ανταλλαγή του Γάλλου μέσου με τον Τζεμπούρ, αλλά η Νιούκαστλ δεν έχει δεχτεί.
Κι από την Μονακό «παίζουν» οι υποθέσεις του Μεντζανί και του Τζαβέλλα, σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα.
Από σήμερα αναμένονται πλέον ειδήσεις και ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου