Στοίχιμα


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

"Να βγάλουμε όσα έχουμε δουλέψει"

"Να βγάλουμε όσα έχουμε δουλέψει"
Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Χουμπ Στέφενς μίλησε για την αναμέτρηση της Τρίτης (30/7) με τη Μέταλιστ και τα όσα περιμένει να δει από την ομάδα.
-Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι σε σχέση με το ότι η Μέταλιστ μετράει ήδη τρία ματς, πόσο θα επηρεάσει σε σχέση και με τις καιρικές συνθήκες;
"Γνωρίζαμε πολύ καλά το πρόγραμμά μας και πως μέχρι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν θα έχει ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, οπότ".
-Ο Μάρκεβιτς προηγουμένως δήλωσε πως θα είναι ικανοποιημένος και με μια ισοπαλία, εσείς; 
"Είναι πολύ δύσκολο για μένα να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Σίγουρα μετά τα πρώτα 90 λεπτά θα είμαι σε θέση να σας απαντήσω για το αν το αποτέλεσμα με ικανοποιεί".
-Ποια η άποψή σας για το θέμα της απουσίας του κόσμου στο αυριανό παιχνίδι;
"Έχω ξαναπαίξει σε αγώνα χωρίς την παρουσία κόσμου, με την PSV στη Μαδρίτη και μπορώ να πω ότι δεν ήταν καθόλου ωραίο. Προτιμώ τα γεμάτα γήπεδα έστω και με αντίπαλους οπαδούς".
-Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα σας, δεδομένου ότι βρίσκεστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας. Έχετε καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα σας; 
"Υπάρχουν ερωτηματικά σίγουρα όταν έχεις δώσει μόνο φιλικά παιχνίδια, γιατί δεν είσαι βέβαιος ποιος παίκτης είναι στην καλύτερη φάση του. Πάντως να είστε σίγουροι ότι θα είναι 11 και οι δικοί μας παίκτες".
-Οι συνεργάτες σας έχουν δει την Μέταλιστ. Στέκεστε στην δυναμική όλης της ομάδας ή ειδικά στον Ντέβιτς;
"Είναι μια ομάδα που είναι πολλά χρόνια μαζί. Είναι πραγματικά καλή ομάδα. Αξίζει σεβασμό φυσικά και ο προπονητής της ο οποίος δουλεύει κι αυτός πολλά χρόνια στη Μέταλιστ και παράγει έργο. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών. Έχουμε κι εμείς καλή ομάδα και ελπίζω να έχουμε και καλή απόδοση αύριο".
-Ο κ. Μάρκεβιτς προηγουμένως ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που κρίνουν τις αναμετρήσεις την ώρα του αγώνα...
"Συμφωνώ με τον προποντή της Μέταλιστ, οι παίκτες είναι αυτοί που αγωνίζονται. Οι προπονητές μπορούν πριν από το παιχνίδι να πουν κάποια πράγματα και ίσως και στο ημίχρονο αλλά δεν είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε δραστικά. Βλέπουμε και κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές και μετά τα 90 λεπτά έχουμε δει κάποια πράγματα και προσπαθούμε να τα αλλάξουμε. Οι παίκτες πρέπει να ευχαριστηθούν όσο μπορούν το ματς παρόλο που θα είναι μπροστά σε άδειες κερκίδες".
-Ποιες είναι οι οδήγιες σας προς τους παίκτες για την αυριανή αναμέτρηση;
"Θέλουμε να πάρουμε την μπάλα όσο πιο γρήγορα μπορούμε στα πόδια μας. Είναι καλή, τεχνική ομάδα αυτό θα είναι δύκσολο, οπότε όταν έχουν τη μπάλα θα πρέπει να κλείνουμε τους χώρους. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όμως και αυτός είναι ένας τρόπος".
-Ποια είναι η συνέργασία σας με τον Λούκας;
"Δεν έχω πρόβλημα με τον Λούκας. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί στην Ουκρανία, έχω καλή συνεργασία μαζί του και είναι πολύ καλός παίκτης. Ακόμη και οι καλοί παίκτες όμως πρέπει να είναι με την ομάδα, κάτι που ξέρει να κάνει καλά".
-Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν είναι κάποιος παίκτης μαζί σας στην συνέντευξη;
"Δεν ξεχωρίζω κανέναν και έπρεπε να τους φέρω όλους εδώ".
-Έχετε ζητήσει πληροφορίες από συναδέλφους σας για το ουκρανικό ποδόσφαιρο;
"Δεν ρώτησα, το επιτελείο μου είδε ζωντανά την Μέταλιστ. Ακόμη και εγώ, όμως, έχω εικόνα, ούτε ο Λούκας δεν χρειάστηκε να μου πει κάτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου