Στοίχιμα


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

«Φέρε έναν παικταρά!»

savidis zagororakis_30-07-2013
Την ευκαιρία να συναντήσουν και να μιλήσουν με τον Ιβάν Σαββίδη είχαν αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο «Μακεδονία PALACE» πριν την αναχώρηση της αποστολής για το γήπεδο της Τούμπας. Στη θέα του μεγαλομετόχου αρκετοί τον πλησίασαν για να του σφίξουν το χέρι και να του ζητήσουν να προχωρήσει σε μια πραγματικά σημαντική και ουσιαστική μεταγραφή.
Ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται από τις εκδηλώσεις του κόσμου. Τους άκουγε κουνώντας το κεφάλι του αλλά δεν έκρυβε την έκπληξη του από την επιμονή ορισμένων φιλάθλων για την απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.. «Φέρε τον παικταρά. Τον έχει ανάγκη η ομάδα» ήταν η φράση που επανέλαβαν πολλές φορές ορισμένοι από τους φιλάθλους που πλησίασαν τον Σαββίδη. Προφητικές προτροπές καθώς όπως αποδείχθηκε από το παιχνίδι με την Μέταλιστ που ακολούθησε λείπει απο την ομάδα ένας επιτελικό χαφ με προσωπικότητα.
Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου κουνούσε το κεφάλι του δείχνοντας να καταλαβαίνει τι του λένε οι φίλαθλοι του Δικεφάλου (άλλωστε καταλαβαίνει πολύ καλά τα Ελληνικά) απέφυγε όμως να τοποθετηθεί. Ενδεχομένως η απάντηση του να έχει ουσιαστικό χαρακτήρα τις επόμενες μέρες ή ώρες με την απόκτηση του παίκτη που λείπει από την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου