Στοίχιμα


Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αν και ηττήθηκε

Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αν και ηττήθηκε
Σ' ένα ακόμη φιλικό του παιχνίδι στην Αγγλία, ο Ατρόμητος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Οι Περιστεριώτες αν και ηττήθηκαν με 3-1 από τη σαφώς πιο ποιοτική Γουέστ Μπρόμιτς, κοίταξαν στα μάτια την αντίπαλό τους και μάλιστα προηγήθηκαν με τον εξαιρετικό Καραγκούνη.
Αυτό που μπορεί σαφώς να κρατήσει ο Γιώργος Παράσχος από αυτήν την αναμέτρηση είναι το γεγονός ότι ο Ατρόμητος μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός στο θέμα του ρυθμού.
Η πολύ καλά δουλεμένη και ταχύτατη Γουεστ Μπρομ έβαλε μεν δύσκολα στην ανασταλτική λειτουργία των Περιστεριωτών, η ελληνική ομάδα όμως αντέδρασε τόσο καλά, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, που η διαφορά κλάσης των δύο συνόλων δεν φάνηκε τόσο έντονα.
Μάλιστα, ο Ατρόμητος προηγήθηκε με το ωραίο πλασέ του Καραγκούνη στο 14' και θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του αν ο διαιτητής του αγώνα έδινε το καταφανές πέναλτι του Μάιχιλ στον Παπαδόπουλο (στο 30').
Ακόμα και από το δεύτερο ημίχρονο όμως, κατά το οποίο δέχθηκε μεγάλη πίεση, ο Ατρόμητος μπορεί να κρατήσει πράγματα. Η ομάδα δεν πανικοβλήθηκε ούτε κλείστηκε μαζικά πίσω αλλά, αντιθέτως,είχε στο νου της να επιτεθεί γρήγορα όταν έπαιρνε την μπάλα στα πόδια της. Βεβαίως, δέχθηκε τρία γκολ απόρροια της ποιότητας του αντιπάλου και ιδιαίτερα του Νικολά Ανελκά ο οποίος άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης.
Ο Γάλλος έκανε το 1-1 στο 55', ο Μπεραϊνο το 2-1 στο 75' και ο Ρόζενμπεργκ, με εξαιρετικό σουτ, το 3-1 στο 87'. Ο Ατρόμητος είχε δύο καλές στιγμές με τον πολύ δραστήριο Καραγκούνη.
Ατρόμητος: Τζενάμο (46' Σηφάκης), Λαζαρίδης (46' Ταυλαρίδης), Φυτανίδης, Γιαννούλης (72' Τζαμάλ), Νάστος (72' Παπουτσογιαννόπουλος), Δημούτσος (72' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία (35' Ιγκλέσιας), Ούμπιδες (46' Φάμπιο), Μπρίτο (72' Καλλέργης), Καραγκούνης (86' Γρομητσάρης), Παπαδόπουλος (46' Καραμάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου