Στοίχιμα


Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

«Κοντά στις 700.000 ευρώ η συμφωνία»

«Κοντά στις 700.000 ευρώ η συμφωνία»
Ο Άλκης Ησαϊάδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και μίλησε για την νέα συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον "Arena fm 89,4":
"Ο Ερασιτέχνης πρέπει να εξαντλεί τα περιθώρια του για να μπορεί να ζει τα τμήματα. Δεν παρουσιάζει κέρδη ποτέ, δεν μεταφέρει κέρδη από την μια χρονιά στην άλλη και προσπάθησε όλα αυτά τα χρόνια να βοηθήσει όλες τις διοικήσεις πρωτοδικείου ειδικά τότε που δεν υπήρχε ιδιοκτήτης όπως υπάρχει τώρα ο Ιβάν Σαββίδης. Από εκεί και πέρα με τον ερχομό και του κ.Σαββίδη υπογράφτηκε ένα μνημόνιο που ισχύει για μια πενταετία το οποίο προέβλεπε ένα εφάπαξ ποσό που είναι 600.000 το χρόνο. Εμείς όχι απλά δεν επρόκειτο να ζήσουμε αλλά θα το κλείναμε το μαγαζί.
Πολύ μικρό για τα τμήματα που υπάρχουν. Είναι 19 τμήματα, 20 πλέον με το σκάκι και τα περισσότερα κάνουν πρωταθλητισμό και δεν μπορούσαμε να μειώσουμε τόσο πολύ το μπάτζετ. Υπήρχε μια πίεση από την μεριά μας γιατί δεν βγαίναμε με τίποτα. Καταλήξαμε κάπου, στην ουσία το ποσό θα είναι το ίδιο απλά θα γίνουν κάποιες αυξήσεις. Οπότε στην ουσία πάμε σε μια νέα συμφωνία κοντά στα 700.000 ευρώως έσοδο του ερασιτέχνη από την ΠΑΕ τα οποία προέρχονται από την εκμετάλλευση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας κάποια ενοίκια μαγαζιών.
Δεν έχει υπογραφεί ακόμα αλλά τις επόμενες μέρες περιμένουμε να γίνει. Στην ουσία περιμένουμε την υπογραφή της ΠΑΕ γιατί ο ερασιτέχνης έχει υπογράψει. Το θετικό είναι ότι πλέον υπάρχει πιστότητα στις ημερομηνίες, οι πάντες, οι εφορίες, οι παίκτες, ο ερασιτέχνης, όλοι πληρώνονται στην ώρα τους".
Για το αν θα υπάρχει πρόβλημα στην βιωσιμότητα του ερασιτέχνη: "Θα υπάρξει μια περικοπή της τάξης του 15 με 20%. Πρέπει να περιοριστούμε όσο μπορούμε και από όπου μπορούμε, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε να συντηρήσουμε ομάδες που πρωταγωνιστούν άμεσα, όλοι είμαστε στις επάλξεις και οι πρωτιές θα συνεχίσουν να έρχονται".
Για τον εκσυγχρονισμό της Τούμπας: "Δεν πρόκειται να αρνηθούμε ποτέ τίποτα που να αποβλέπει στην καλυτέρευση των τωρινών εγκαταστάσεων και στο γενικότερο καλό του ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου