Στοίχιμα


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Πήρε Αμπεΐντ ο ΠΑΟ, ζήτημα ωρών του Σίλντενφελντ

Πήρε Αμπεΐντ ο ΠΑΟ, ζήτημα ωρών του Σίλντενφελντ
Κινούμενος υπό πλήρη μυστικότητα ο Παναθηναϊκός πήρε δανεικό από τη Νιούκασλ τον 21χρονο Γαλλοαλγερινό μέσο Μεχντί Αμπεΐντ!
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Newcastle United για τον μονοετή δανεισμό του διεθνούς Αλγερινού ποδοσφαιριστή Mehdi Abeid», ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Ο Αμπεΐντ είναι αμυντικό χαφ αλλά παίζει με ευχέρεια όλες τις θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής λόγω της καλής τεχνικής του. Αποτελεί επιλογή του Νίκου Νταμπίζα που αξιοποίησε τις γνωριμίες του στον αγγλικό σύλλογο, όπου είχε αγωνιστεί στην καριέρα του ως πδοσφαιριστής.
Ο Αμπεΐντ από εφηβική ηλικία ξεκίνησε στα «τσικό» της Λανς. Εκεί έμεινε μέχρι το 2011 οπότε και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στη Νιουκάσλ. «Πέρασα οκτώ φανταστικά χρόνια στη Λανς, αλλά ήθελα να αλλάξω περιβάλλον. Δεν φοβάμαι να φύγω στο εξωτερικό», είχε πει τότε ο Αμπεΐντ. Μόνο που στο Νιούκασλ δεν κατάφερε ποτέ να πείσει ότι μπορεί να πάρει θέση στην ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο -και αφού δεν είχε πάρει συμμετοχή παρά μόνο σε δύο ματς Γιουρόπα Λιγκ, σε δύο Κυπέλλου και σε ένα Λιγκ Καπ με τη Νιούκασλ- δόθηκε δανεικός στη σκωτσέζικη Σεν Τζόνστον, όπου κατέγραψε 12 συμμετοχές. Στις αρχές Ιουνίου ειδοποιήθηκε από τη Νιούκασλ ότι δεν υπολογίζεται. Υπήρξαν ενδιαφερόμενες ομάδες για να τον πάρουν δανεικό αλλά εν τέλει πρόλαβε ο Παναθηναϊκός. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες παίδων, εφήβων, νέων της Γαλλίας ενώ από το Σεπτέμβριο του 2011 φοράει το εθνόσημο της Αλγερίας!
Ο Αμπεΐντ ήρθε χθες στην Ελλάδα και αυτή την ώρα κάνει την πρώτη του προπόνηση με το Τριφύλλι.
Ένα έγγραφο από τη Ντιναμό Μόσχας περιμένει ο Παναθηναϊκός για να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ!
Η συμφωνία του Κροάτη στόπερ με τη ρωσική ομάδα για να μείνει ελεύθερος βρίσκεται στην τελική ευθεία και κατ' ουσία είναι θέμα ωρών. Μόλις σταλεί η ελευθέρας του, ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει τη μεταγραφή του μια και με τον Σίλντενφελντ οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει απόλυτα. Απομένει το τυπικό της υπογραφής του στο συμβόλαιο το οποίο έτσι και αλλιώς έχει συμφωνήσει, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι προτού φύγει από την Ελλάδα, ο Κροάτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.
Ο Σίλντενφελντ είναι επιλογή του Νίκου Νταμπίζα ο οποίος, παρότι διέψευσε την αποκάλυψη του Pamesports στις 20 Ιουλίου ότι ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ήταν σε συνεχή επαφή με τον παίκτη τις τελευταίες 20 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου