Στοίχιμα


Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

«Κόβουν» αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ

«Κόβουν» αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ
Οσες προσπάθειες και να γίνουν, η είδηση ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συζητάει με την El Dorado για μία πιθανή συνεργασία όσον αφορά την κεντρική διαφήμιση στη φανέλα, δεν μπορεί να διαψευστεί. Ανθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει συζητήσεις και το θέμα φυσικά δεν έχει κλείσει.
Θυμίζουμε ότι η El Dorado έχει αποκτήσει την Ελληνικός Χρυσός, την εταιρεία που θέλει να δραστηριοποιηθεί στη Χαλκιδική με τις γνωστές αντιδράσεις των περασμένων μηνών. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση του κεντρικού χορηγού, εκπρόσωποί της έχουν μιλήσει και με την καναδική εταιρεία, όπως βέβαια και με άλλους πιθανούς συνεργάτες. Κάποιοι παράγοντες του «Δικεφάλου» μίλησαν με τους Καναδούς, άλλοι έχουν μιλήσει με τον ΟΠΑΠ, άλλοι έχουν αναλάβει διαπραγματεύσεις με διαφορετικές εταιρείες. Στο τέλος ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις.
Το θέμα της Ελληνικός Χρυσός είναι ιδιαίτερο. Το ότι αυτές οι επαφές δημοσιοποιήθηκαν μάλλον καλό θα κάνει στον ΠΑΟΚ και στους παράγοντές του, μια και θα έχουν την ευκαιρία -πριν αποφασίσουν- να «κόψουν» αντιδράσεις για ένα θέμα που έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως στην ελληνική κοινωνία. Πολλοί αντιδρούν για τις πιθανές περιβαλλοντικές καταστροφές, άλλοι υπερθεματίζουν για τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν. Αυτά σκέφτονται και στον ΠΑΟΚ όπου πέρα από τα οικονομικά οφέλη, θα σκεφτούν αν μία τέτοια συνεργασία μπορεί να διαταράξει και το κλίμα γύρω από την ομάδα και μεταξύ των φιλάθλων.
Η ΠΑΕ μέσω του Αλκη Μαυροφρύδη -συνεργάτη επί των οικονομικών σε επιχειρήσεις του Σαββίδη- επιβεβαίωσε τις επαφές με την εταιρεία.
Υπό αυτή την έννοια η χθεσινή προσπάθεια διάψευσης από τον εκπρόσωπο της εταιρείας Κώστα Γεωργαντή ξαφνιάζει αρνητικά: «Δεν υπάρχει τίποτα με τον ΠΑΟΚ. Απλά εμείς, στα πλαίσια της επιχειρηματικής αλληλεγγύης, ήμασταν πάντα και θα είμαστε ανοικτοί για διάλογο» τόνισε, και η μόνη δικαιολογία διάψευσης μπορεί να αφορά τη συμφωνία που πράγματι δεν υπάρχει. Προς το παρόν…
Αξίζει να τονιστεί ότι τα περασμένα χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισέπραττε από τον ΟΠΑΠ ποσά που έφθαναν περίπου στο ένα εκατομμύριο για την κεντρική διαφήμιση και τώρα το ποσό που συζητιέται με την Ελληνικός Χρυσός μπορεί να φθάσει και στα 2,5 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου