Στοίχιμα


Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

"Πέντε λόγοι για να προκριθεί η Μέταλιστ"

Οι Ουκρανοί φαίνεται ότι ενδιαφέρονται πολύ για τη Μέταλιστ, θεωρούν ότι πρέπει να πάρει οπωσδήποτε την πρόκριση, γι' αυτό και έχουν "διαβάσει" πολύ καλά τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο που αναφέρει πέντε λόγους στους οποίους υστερεί ο "Δικέφαλος" και πρέπει να εκμεταλευτεί η ουκρανική ομάδα:
1) Νέος προπονητής
Μόνο ενάμιση μήνα βρίσκεται στον ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός είναι εξαιρετικός, αλλά δεν μπορεί να δώσει σε τόσο μικρό χρόνο λύση σε όλα τα προβλήματα. Σίγουρα, πρόβλημα είναι ότι ο Στέφενς προπονούσε γερμανόφωνες χώρες και θα έχει πρόβλημα με την κοινή γλώσσα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.
2) Η εναλλαγή των τερματοφυλάκων
Ο ΠΑΟΚ άρχισε να έχει προβλήματα στη θέση του τερματοφύλακα όταν την περασμένη σεζόν τραυματίστηκε ο Χακόμπο.  Αντικαταστάθηκε αρχικά από τον Ιτάνζ, αλλά μετά από κάποια λάθη πήρε τη θέση του ο Γλύκος. Οι Ουκρανοί αναφέρουν αυτόν το λόγο, καθώς πιστεύουν ότι οι συχνές αλλαγές στη θέση "1" γίνονται γιατί δεν είναι αξιόπιστοι οι τερματοφύλακες του "Δικεφάλου".
3) Επίσημοι αγώνες
Ο αγώνας που θα δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Μέταλιστ θα είναι ο πρώτος επίσημος για τη νέα σεζόν. Αντίθετα, η Μέταλιστ έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια και ο Μάρκεβιτς έχει διορθώσει ότι χρειάζεται, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει ο Στέφενς.
4) Χωρίς τον κόσμο του
Ένα από τα σημαντικά "όπλα" της ελληνικής ομάδας είναι οι οπαδοί τους. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δε θα βρεθούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα, καθώς έχουν τιμωρηθεί λόγω των επεισοδίων με τη Ραπίντ. Φαίνεται ότι είναι σημαντικό πρόβλημα για την ομάδα του "Δικεφάλου", καθώς οι οπαδοί τους θεωρούνται οι πιο φανατικοί στην Ελλάδα.
5) Η νέα άμυνα
Την περασμένη σεζόν στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ αγωνίζονταν οι Κουμάλο και Σίλντελφέλντ, οι οποίοι ήταν δανεικοί και επέστρεψαν στην ομάδα τους. Φέτος, ο ΠΑΟΚ πήρε τον Μιγκέλ Βίτορ, τον Ινίγκο Λόπεθ για την άμυνα του. Βέβαια, εκεί μπορεί να παίξει και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είναι πιθανό να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Βέβαια, οι παίκτες δεν έχουν παίξει πολλές φορές μεταξύ τους, κάτι που συμβαίνει και στην Μέταλιστ, καθώς ο ένας εκ των δύο κεντρικών αμυντικών είναι πολύ νέος στην ομάδα, αλλά εκεί υπάρχει ο πολύ έμπειρος Πάπα Γκουέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου