Στοίχιμα


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η αξιολόγιση παικτών-προπονητή στο ματς με τη Μέταλιστ

Photos από την Τούμπα...
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Σανθ Χακόμπο
Ο Ισπανός θα μπορούσε να γίνει ήρωας αν σταματούσε (για λίγο) το πέναλτι του Ντέβιτς στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε μεγάλο ρίσκο, όμως, με την έξοδό του στη φάση του 0-2 και μείωσε δραματικά τις ήδη λίγες ελπίδες του ΠΑΟΚ για πρόκριση. Σταθερός στα σουτ που χρειάστηκε να επέμβει
Στέλιος Κίτσιου
Ο νεαρός αμυντικός είχε εμφάνιση ασορτί με την εικόνα του ΠΑΟΚ. Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, με αυτοπεποίθηση, θετικές επεμβάσεις και δυναμισμό στις κινήσεις του, εκτός ρυθμού και προσανατολισμού στο β΄ όπου άφησε την δεξιά πλευρά εκτεθειμένη πολλές φορές.
Μιγκέλ Βίτορ
Παρόλο που είχε διάθεση, έπαιξε αρκετό ξύλο με τον Ντέβιτς και έκοψε πολλές μπάλες, χρεώνεται την φάση του πέναλτι που δεν φρόντισε να τοποθετήσει σωστά σώμα και χέρια. Έχει θετικά στοιχεία, είναι καθαρόαιμος στόπερ, παράλληλα, όμως, είναι και άπειρος και χρειάζεται πολλή δουλειά. 
Κώστας Κατσουράνης
Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο έμπειρος άσος στο διάστημα που πιέστηκε η άμυνα του ΠΑΟΚ. Είχε πρόβλημα με το γρήγορο ρυθμό του αγώνα και προωθήθηκε ελάχιστα, ενώ-αταίριαστο με την κλάση του και την ποιότητά του με τη μπάλα στα πόδια-έκανε ορισμένες αβίαστα λάθος πάσες.  
Μασιέλ Λίνο
Στο πρώτο μέρος, είδε τα κενά στην άμυνα της Μέταλιστ και έκανε κούρσες για να δημιουργήσει ρήγματα. Στο δεύτερο έμεινε πιο πίσω για να καλύψει τα νώτα του και να αντιμετωπίσει τον ταχύτατο Μάρλος. Είχε ένα καλό επίπεδο στην απόδοσή του σε όλο το ματς. 
Αλέξανδρος Τζιόλης
Ο ιθύνων νους του ΠΑΟΚ και ο παίκτης από τα πόδια του οποίου έφευγαν οι πιο επικίνδυνες για την άμυνα της Μέταλιστ πάσες. Διατήρησε την απόδοσή του σε υψηλό επίπεδο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Κοστίν Λάζαρ
Ο γνωστός μέσος με τις πολλές μεταπτώσεις στο παιχνίδι του. Πολύ ενεργητικός στο πρώτο μέρος που ο ΠΑΟΚ είχε επιβάλει το παιχνίδι του, φλύαρος ως κουραστικός με τη μπάλα στα πόδια στο δεύτερο μέρος.
Λούκας Πέρεθ
Ο Ισπανός μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι. Είχε καλά χτυπήματα στα στημένα και πολύ εποικοδομητική συνεργασία με τον Σαλπιγγίδη στη δεξιά πτέρυγα. Όμως, όσο περνούσε η ώρα έριχνε στροφές έκανε λάθη που δεν δικαιολογούνται για την αξία του και φάνηκε ότι ακόμη είναι πίσω από πλευράς δυνάμεων.
Γιώργος Γεωργιάδης
Ο Σερραίος εξτρέμ ήταν ιδιαίτερα κινητικός στις αρχές του παιχνιδιού και δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα της Μέταλιστ. Όμως, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που δεν κατάφερε μόνος να κοντρολάρει τη μπάλα, έχασε την ψυχολογία του και είχε μόνο εκλάμψεις, με αποτέλεσμα δίκαια να αντικατασταθεί.
Στέφανος Αθανασιάδης
Και ο Κλάους έχασε γκολ που δεν χάνεται για παίκτη της κλάσης του στο ημίωρο. Έτρεξε, μόχθησε, δεν ήταν, όμως πολλές οι φορές που ξέφυγε από τους αντίπαλους στόπερ και γενικά δεν απείλησε όσο έπρεπε ως ο φορ της ομάδας.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Σταθερά καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Σαλπιγγίδης που και ασίστ για γκολ μοίρασε και αξιόλογα σουτ επιχείρησε. Μπορεί να μην έκανε το καλύτερό του ματς, σίγουρα, όμως, ήταν από τους παίκτες με τη σωστή νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα που ζητά ο Στέφενς.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Σέκου Ολίσε
Όταν έπρεπε να πασάρει, ντρίπλαρε και όταν έπρεπε να πάρει πάνω του τη φάση για να την τελειώσει έκανε πάσες στον αντίπαλο. Προσόντα έχει, αλλά για να γίνει ο εξτρέμ που ψάχνει ο ΠΑΟΚ πρέπει να καθαρίσει τη σκέψη του.
Ζβόνιμιρ Βούκιτς
Δεν ήταν κακός ο Βούκιτς στο διάστημα που αγωνίστηκε. Τον αισθάνθηκε η άμυνα της Μέταλιστ και προσπάθησε να αφυπνίσει τον ΠΑΟΚ
Τόμας Νέτσιντ
Δεν φάνηκε στο παιχνίδι και σίγουρα μπαίνει ζήτημα ετοιμότητας. Ο ΠΑΟΚ και ο Στέφενς περιμένουν πολλά, το ζητούμενο είναι αν και πότε θα είναι έτοιμος να τα δώσει ο Τσέχος.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Χουμπ Στέφενς
Στο πρώτο μέρος φάνηκε η δουλειά που έχει κάνει με τους συνεργάτες του σε διάφορους τομείς (πολλά τρεξίματα, καλό πάσινγκ γκέιμ, δουλεμένες εκτελέσεις στημένων φάσεων). Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, αποδείχθηκε ότι υπάρχει ακόμη δρόμος για να παίζει ο ΠΑΟΚ και στα 90 λεπτά όπως θέλει ο Ολλανδός τεχνικός. Κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας πώς ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης από παίκτες και περιμένει να δει πώς θα αντιδράσουν από ΄δω και στο εξής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου