Στοίχιμα


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Νέα προσπάθεια για Λάζαρο

Νέα προσπάθεια για Λάζαρο
Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, και έναν ακόμη σέντερ. Ίσως και... δύο, αν ο Λάζος δε δεχθεί να συνεχίσει στην ομάδα τη νέα χρονιά.
Επειδή στα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου υπάρχει το όνομα του σε περίοπτη θέση, από σήμερα θα γίνουν νέες κινήσεις προκειμένου να διερευνηθεί με ποιον τρόπο μπορεί να αλλάξει άποψη ο παίκτης σχετικά με την ομάδα. Θα γίνουν συζητήσεις και με τους εκπροσώπους του, θα μπουν «στο παιχνίδι» και άλλοι παράγοντες του ΠΑΟΚ, και όχι μόνο ο Σούλης Μαρκόπουλος και μετά θα γίνει προσπάθεια να γίνει τετ-α-τετ ραντεβού και με τον ίδιο για να διερευνηθούν οι τελικές του προθέσεις. Μην ξεχνάμε ότι ήδη ο Αύγουστος έρχεται... ολοταχώς και τα περιθώρια πλέον δεν είναι και τόσο μεγάλα.
Όχι ότι άρχισε να πιέζει ο χρόνος, αλλά σύντομα θα αρχίσει και η προετοιμασία και παρά τον τραυματισμό του ο Λάζαρος πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι μέλος ή όχι της ομάδας. Το πώς τώρα θα τον πείσουν να συνεχίσει στην ομάδα είναι κάτι που απαιτεί προσπάθεια, γιατί είναι γνωστές οι απόψεις του για το πώς πρέπει αυτή να λειτουργεί. Και επιμένει πως ποτέ δεν είπε για ξένους και ποτέ δεν έθεσε όρους, απλά έχει πει δημοσίως πολλές φορές πως θέλει η ομάδα να είναι συνεπής προς τους παίκτες και να είναι όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους.
Ο Λάζος, σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον, εξέφρασε αντιρρήσεις για το ότι η ομάδα κινείται για να πάρει παίκτες, και ξένους και Έλληνες, αντί να τελειώσει τις υποχρεώσεις της πρώτα με τους υπάρχοντες του φετινού ρόστερ. Από τον ΠΑΟΚ λένε πως τα περισσότερα είναι ρυθμισμένα, πως θα γίνουν κι άλλες πληρωμές, όταν βρεθούν τα χρήματα πριν αρχίσει η νέα σεζόν, αλλά και τονίζουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την ΕΡΤ που «έκλεισε» και δεν μπορεί κανείς να πληρωθεί! Τουλάχιστον άμεσα γιατί πρέπει να δημιουργηθεί ο νέος φορέας και να δρομολογηθούν μετά οι πληρωμές, ενώ ο ΕΣΑΚΕ ήδη έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες για να διασφαλίσει την τελευταία δόση των «τηλεοπτικών» της απερχόμενης σεζόν.
Όσο για τους Χαραλαμπίδη, Δέδα, η συζήτηση με τον εκπρόσωπο τους – ίδιος με τον Παπαδόπουλο – θα γίνει αυτή την εβδομάδα, σε μια προσπάθεια να δεχθούν και αυτοί τη ρύθμιση που προτείνεται για τις εγγυήσεις που θέλουν ώστε να υπογράψουν και να συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ. Για τους ξένους είναι νωρίς ακόμη για ονόματα και ξεκάθαρες επιλογές, αφού ακόμη υπάρχουν υποχρεώσεις στην Αμερική που κρατούν δεσμευμένους πολλούς παίκτες.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει ξεχωρίσει, βέβαια, κάποιους απ' αυτούς που έχουν προταθεί, αλλά περιμένει κι άλλους, με το μόνο δεδομένο να είναι πως θα πρόκειται για περιφερειακούς. Εκτός κι αν αλλάξει ολόκληρος ο σχεδιασμός λόγω Λάζαρου, τη στιγμή που ο ατζέντης του Γιώργου Μπόγρη έλεγε χθες πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο με τον παίκτη και τον ΠΑΟΚ ή τον Άρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου