Στοίχιμα


Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

«Μπαλάκι» οι ευθύνες για το προπονητικό του ΠΑΟΚ

«Μπαλάκι» οι ευθύνες για το προπονητικό του ΠΑΟΚ
Παραμονές της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε να φέρει στην επιφάνεια το θέμα του νέου προπονητικού κέντρου. Για πρώτη φορά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επισημοποίησε τις επαφές της με τον δήμο Θέρμης, αλλά το έκανε με τέτοιον τρόπο ώστε να πιέσει καταστάσεις, καθώς στην αναφορά της μιλά για στασιμότητα.
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εδώ και καιρό δώσει εντολή στον Θοδωρή Ζαγοράκη να ρίξει το βάρος του στο συγκεκριμένο κεφάλαιο, με τον πρώην πρόεδρο του «δικέφαλου», μετά από μια σειρά επαφών, στις οποίες έδωσαν το «παρών» οι Μαρία Γκοντσάρεβα και ο Αλκης Μαυροφρύδης -που είναι υπεύθυνοι για τα οικονομικά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ-, να έχει φτάσει σε μια πρώτη συμφωνία με τους ανθρώπους του δήμου Θέρμης για τη δημιουργία του νέου αθλητικού κέντρου.
Μάλιστα, οι δυο πλευρές έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό τις συζητήσεις που ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει τα χαρτιά ώστε να «πέσουν» οι υπογραφές και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες. Ή για να είμαστε πιο σωστοί, έτσι ήλπιζε, αυτή η εντύπωση του είχε δοθεί. Και όλα αυτά την ώρα που στο προπονητικό κέντρο του «δικέφαλου» γίνονται εργασίες και ο Χούουμπ Στέφενς βλέπει το έργο του να δυσκολεύει, όσον αφορά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ την ώρα που παίζονται σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Η ανησυχία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι τέτοια που τον οδήγησε σε μια «επιθετική» προς τον δήμο Θέρμης τοποθέτηση, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως αν συνεχιστεί η κωλυσιεργία, θα αναζητήσει σε άλλο δήμο έκταση. Ποια ήταν η στάση των ανθρώπων του δήμου Θέρμης; Απλή και για τον... μέσο Ελληνα κατανοητή.
Ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, επικαλέστηκε ουσιαστικά τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού Δημοσίου και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν. Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις και δεν αποκλείεται να προκύψει συνάντηση Σαββίδη - Παπαδόπουλου για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου