Στοίχιμα


Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τρεις κινήσεις ο ΠΑΟ

Τρεις κινήσεις ο ΠΑΟ
Ο χρόνος κυλάει και ο Παναθηναϊκός φουλάρει για το ρόστερ. Οι «πράσινοι» θέλουν μέσα στην εβδομάδα να κλείσουν τρία μέτωπα κι αυτά αφορούν την απόκτηση του στόπερ, την άφιξη του Νίκου Καρέλη και την επιστροφή του Ιμπραήμ Σισοκό.
Στο θέμα του στόπερ, ο Νίκος Νταμπίζας έχει καταλήξει στον «εκλεκτό» κι από σήμερα θα ενταθούν οι επαφές, ώστε να έρθει το συντομότερο. Οι φήμες θέλουν να προέρχεται από την Αγγλία ή την Ιταλία.
Στην υπόθεση του Σισοκό φαίνεται ότι υπάρχει αλλαγή στάσης. Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να κάνουν κίνηση, αν και αρχικά δεν αποτελούσε προτεραιότητα. Πλησίασαν τον παίκτη και φέρονται να έχουν ξεκινήσει επαφές και με τη Βόλφσμπουργκ, προκειμένου να διαπιστώσουν αν τον δανείζει εκ νέου ή αν τον αφήνει ελεύθερο με υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Ο Σισοκό παράλληλα επιθυμεί την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αφού ακόμα δεν έχει βρει άλλη πρόταση.
Οσον αφορά τον Καρέλη, ο ΠΑΟ και η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστήριζαν χθες ότι δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Τονιζόταν όμως από το «τριφύλλι» ότι ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ, ο οποίος παίζει και στην κορυφή (το 2008 δοκιμάστηκε στις ακαδημίες της Αρσεναλ, αλλά δεν αποκτήθηκε, αν και τα πήγε περίφημα σε ένα τουρνουά που διοργάνωσε η Αταλάντα), είναι στη λίστα κι ότι θα γίνει επαφή για να κλείσει η μεταγραφή. Ο Καρέλης επίσης έλεγε στο περιβάλλον του ότι «ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός. Αποτελεί τιμή και αναγνώριση για μένα και μακάρι όλα να πάνε καλά». Ο 21 ετών Καρέλης να σημειωθεί ότι τελικά δεν είναι ελεύθερος από την Αμκαρ. Εχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, ωστόσο εφόσον υπάρξει οριστική συμφωνία με τους «πράσινους» θα πάρει την ελευθέρας του, αφού δεν είναι στα πλάνα της ρωσικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου