Στοίχιμα


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Μετά από ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό, ψήθηκε για Άρη!

Μετά από ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό, ψήθηκε για Άρη!
Μπορεί στην Αθήνα να έχει καύσωνα, αλλά ένας... βαρδάρης που φύσηξε στη Θεσσαλονίκη έφερε στ` αυτιά του σκύλου μια πληροφορία, που αν επιβεβαιωθεί, θα έχουμε πολλά γούστα!
Λοιπόν, διαβάστε στον σκύλο και κρατείστε το εξής: Έγινε τις προάλλες συζήτηση των ανθρώπων του Άρη με τον Πάμπλο Κοντρέρας! Ναι, καλά διαβάσατε! ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ ο Χιλιανός στόπερ μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ΟΛΑ θα μπορούσαν να ήταν πιθανά!
Και λέμε θα μπορούσαν να ήταν, γιατί φαίνεται πως ήδη ο Άρης έχει καταλήξει στην περίπτωση του Τζον Ίμπε, που αν και εξτρέμ μπορεί να πάρει τη θέση του Κοντρέρας. Για ποιον λόγο; Γιατί οι "κίτρινοι" έχουν δικαίωμα να κάνουν μία ακόμα μεταγραφή άνω των 24 ετών και αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Ίμπε...
Το ζήτημα, πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη που έφτασε στα αυτιά του σκύλου, είναι ότι ο Κοντρέρας είχε επαφές με τους ανθρώπους του Άρη, για συνεργασία... Και αυτό το λέμε τώρα, που όλα δείχνουν ότι δεν θα αγωνιστεί στους "κίτρινους" και δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί (και καλά!) κλίμα για τον παίκτη.
Εντάξει, ο άνθρωπος το μέλλον του ήθελε να εξασφαλίσει. Αλλά τόσο εύκολα ξέχασες τη θητεία σου στην άλλη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, ρε Πάμπλο; Μήπως να περιμένουμε να "παίξει" το όνομά του, αν τελικά φύγει από τον Ολυμπιακό και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού;
 
ΠΗΓΗ Sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου