Στοίχιμα


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

«Με 200 οπαδούς στην Ουκρανία»

«Με 200 οπαδούς στην Ουκρανία»
Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, μίλησε για τη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Χάρκοβο, για τον Αθανασιάδη, ενώ αποκάλυψε πως γίνεται κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Αρχικά δήλωσε: «Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 26 ευρώ. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ακριβό το εισιτήριο. Έχω διαβεβαίωση ότι στους δικούς τους ανθρώπους θα τα πουλάνε 2,6. Δεν ξέρω ποιες θύρες θα έχουν 2,6 ευρώ και ποιες 26. Δεν ξέρω σε ποια θύρα θα φιλοξενηθούμε. Έχουμε πολλά εισιτήρια στη διάθεση μας όπως μας διαβεβαίωσαν. Η διάθεση των φιλάθλων μας δεν είναι αυτή η όποια θα περιμέναμε».
Για το παιχνίδι: «Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν καλό αλλά η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο επηρέασε το γκολ που δεχτήκαμε. Θεωρώ ότι αυτό έγινε επειδή δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους οι παίκτες. Αν δεν έμπαινε το πέναλτι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό».
Για τον αριθμό οπαδών που θα ταξιδέψει στο Χάρκοβο: «Ο μέγιστος αριθμός που μπορεί να πάει στο Χάρκοβο είναι 200 άτομα. Πέρα από κάποιους συνδέσμους που έχουν κλείσει ήδη εκδρομές, 50 άτομα θα πάνε από τη Μαριούπολη και θα γίνει και σύνδεσμος του ΠΑΟΚ εκεί. Από εδώ θα πάνε περίπου 130 οργανωμένοι και κάποιοι μεμονωμένοι».
Για τον τρόπο μετακίνησης: «Το πώς κλείνει ο κάθε σύνδεσμος είναι δικό του θέμα. Είναι δύσκολο αυτή την εποχή με αεροπλάνο. Θα μετακινηθούν με λεωφορεία. Η ομάδα και κάποιοι φίλαθλοι θα μετακινηθούν με τσάρτερ. Υπολογίζουμε περίπου 100 άτομα με την αποστολή. Επειδή οι θέσεις είναι λίγες στην πτήση τσάρτερ, συνήθως αυτοί που τις παίρνουν είναι χορηγοί και άνθρωποι που έχουν σουίτες και δίνεται μια μικρή προτεραιότητα σε αυτούς».
Για το αν έφταιξε η άδεια Τούμπα: «Σίγουρα ο κόσμος θα έδινε ώθηση. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλή και το ότι δεν μπήκαν τα γκολ σε κάποιες φάσεις είναι γιατί δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Δεν είναι ούτε ο Γεωργιάδης, ούτε ο Αθανασιάδης. Ο Κλάους έχει δείξει ότι είναι «killer» και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να την εξηγήσω. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Κλάους θα χάνει τέτοια γκολ. Πιστεύουμε πολύ στον Κλάους και πιστεύουμε να τα καταφέρει καλυτέρα εκεί. Αν ένα από τα δύο γκολ έμπαιναν θα ήταν διαφορετικό το ματς. Στο πρώτο μέρος η ομάδα έδειξε στοιχειά άλλης ομάδας από αυτή που είχαμε στο παρελθόν».
Για τη θύρα όπου θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Ξέρει η ΠΑΕ αλλά δεν ξέρω εγώ μέχρι στιγμής. Πιστεύω θα είναι σε κάποιο χώρο κοντά στο πέταλο. Αυτοί περιμένουν από τον αριθμό των εισιτηρίων που θα ζητήσουμε εμείς γιατί στην αρχή πίστευαν ότι θα υπήρχε sold out από την πλευρά μας.
Για την περιοδεία του στους συνδέσμους της επαρχίας: «Έχω κάνει την περιοδεία μου στα νησιά όπου έχει συνδέσμους ο ΠΑΟΚ. Εκκρεμεί και μια συνάντηση με αυτούς της Θεσσαλονίκης. Πήγε πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής. Το κλίμα στον κόσμο είναι πολύ καλό. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο θα βοηθήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα».
Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ό,τι έχει πει το έχει κάνει με το παραπάνω. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του στην ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει και αυτός και η ομάδα. Τις ιδέες του δεν μπορώ να τις ξέρω αλλά ξέρω το σκεπτικό του, πως θέλει να κάνει μεγάλο τον ΠΑΟΚ. Θα παρθεί ένας παίκτης στη θέση όπου ξέρουμε ότι χρειάζεται η ομάδα. Με την προσθήκη ακόμα ενός παίκτη θα γίνει πολύ δυνατή η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου