Στοίχιμα


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

«Αρχηγοί οι Ελληνες»

garcia
Ένα ακόμα δείγμα του ομαδικού πνεύματος που διακρίνει τον Πάμπλο Γκαρσία και αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για την ομάδα είναι η στάση του στο θέμα των αρχηγών. Όπως είχαμε αναφέρει από την εποχή που η ομάδα βρισκόταν στην Αυστρία για προετοιμασία ο Χούμπ Στέφενς είχε προτείνει στον Ουρουγουανό να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Γκαρσία μιλώντας με τον Ολλανδό προπονητή (πριν επιλέξει τους αρχηγούς για τη νέα περίοδο) τον ευχαρίστησε για την κίνηση σεβασμού αλλά πρότεινε να επιλεγούν τρεις Ελληνες παίκτες για τις θέσεις των αρχηγών.
Ο Στέφενς εκτίμησε τη στάση του Γκαρσία και ενδεχομένως να την έλαβε σοβαρά υπόψιν του πριν αποφασίσει να χρίσει τους τρεις αρχηγούς.
Έτοιμος σε ένα μήνα
Σε ότι αφορά τον αποκλεισμό του Ουρουγουανού από την αποστολή για τον αγώνα με την Μέταλιστ μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε καθώς ο Γκαρσία δεν είναι έτοιμος. Ο έμπειρος παίκτης εκτιμά ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 20 μέρες ακόμα για να βρεθεί σε ικανοποιητικό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας και να διεκδικήσει θέση στην 11αδα της ομάδας. Είναι κάτι που και ο ίδιος γνωρίζει και το ανέφερε στο στενό του περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου