Στοίχιμα


Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Εμπλοκή με Σισοκό και Μαυρία

Εμπλοκή με Σισοκό και Μαυρία
Διαφορετική τροπή, από αυτή που διαφαινόταν, παίρνουν για τον Παναθηναϊκό οι περιπτώσεις των Ιμπραϊμ Σισοκό και Χάρη Μαυρία.
Οπως αναφέρουν γαλλικά και γερμανικά ο Σισοκό, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει ως δανεικός στο τριφύλλι, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν. Η γαλλική ομάδα φέρεται να έχει προσεγγίσει ήδη την Βόλφσμπουργκ (η οποία δεν υπολογίζει τον ιβοριανό, αλλά θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά) και δεν αποκλείεται να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού στο δανεισμό του παίκτη, προβλέπεται και οψιόν αγοράς.
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός πίεζε τη γερμανική ομάδα να συναινέσει στην παράταση του δανεισμού του παίκτη για ακόμη ένα χρόνο, θεωρώντας ότι μπορεί να ανεβάσει την ομάδα ένα επίπεδο.
Από 'κει και πέρα, δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από την Αγγλία, όσον αφορά το θέμα του Χάρη Μαυρία. Εφημερίδα του Σάντερλαντ («Sunderland Echo») αναφέρει πως οι "μαυρόγατες" κάνουν πίσω για την απόκτηση του διεθνή μέσου. Σημειώνεται ότι οι άγγλοι είχαν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του. Μάλιστα ο παίκτης είχε μεταβεί στην Αγγλία, πέρασε από ιατρικά τεστ και συμφώνησε, αλλά το θέμα έμεινε στάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου