Στοίχιμα


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Οι σκέψεις για Κάτσε

Οι σκέψεις για Κάτσε
Είναι γεγονός ότι και στον ΠΑΟΚ σοκαρίστηκαν από τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση πριν δύο εβδομάδες. Όλα όσα έγιναν προβλημάτισαν τα μέγιστα τους παράγοντες και τον Σαββίδη, που εξεπλάγην από τις εντός και εκτός Ελλάδας αντιδράσεις.

Μετά την απολογία του ποδοσφαιριστή και την συνέντευξή του με την δημόσια συγνώμη, έπειτα και από την τοποθέτηση Στέφενς που μίλησε για δεύτερη ευκαιρία, ήρθε και ο Ιβάν Σαββίδης χθες να φανερώσει ότι στον ΠΑΟΚ από την μία δεν ανέχονται υποδείξεις από άλλους και από την άλλη προσανατολίζονται να αντιμετωπίσουν πιο ήπια τον ποδοσφαιριστή.   

Ο Σαββίδης χρησιμοποίησε το θέμα Κάτσε χθες για να τονίσει ότι μεγάλο ρόλο στις ακαδημίες (και όχι μόνο) πρέπει να παίξει η επιμόρφωση των παικτών, ενώ στην δεύτερη αναφορά του τόνισε: «Επιτρέπεται να το ανεβάσουν σε τέτοιο βαθμό και να μας πιέζουν να το λύσουμε όπως θέλουν; Ο ΠΑΟΚ θα τα λύνει τα προβλήματα μόνος του. Το θέμα Κάτσε μας άνοιξε τα μάτια. Άνθρωποι που δεν είναι έτοιμοι για την Ελληνική νοοτροπία πρέπει να ετοιμάζονται κατάλληλα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει αναφέρει και στην ΠΑΕ ότι περιμένει τα χειρότερα και κατάλαβε ότι κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ενώ κάποιες στιγμές έδειξε και αποφασισμένος να δεχθεί ακόμη και πιο βαριά τιμωρία από αυτή που μπορεί να επιβάλει η ομάδα και ο Ιβάν Σαββίδης.

Σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογιστεί και το κλίμα που υπάρχει εντός ομάδας, το οποίο το παρατηρούν και το «ζυγίζουν» οι παράγοντες. Και αυτό θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην οριστική εξέλιξη…      

Είναι φανερό ότι και ο μεγαλομέτοχος κερδίζει χρόνο μέχρι να ανακοινώσει την απόφαση, η οποία προφανώς δεν θα είναι καταδικαστική για τον παίκτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου