Στοίχιμα


Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Τετ α τετ Κάτσε-Βούκιτς

«Από τον εαυτό σου να ζητήσεις συγνώμη»
 Ο Εργκούς Κάτσε και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς είχαν τετ α τετ στη προπόνηση της Δευτέρας με αφορμή την υπόθεση του Αλβανού μέσου και το ενδεχόμενο προσβολής του Σέρβου που έζησε τον πόλεμο στο Κόσσοβο. Τι ειπώθηκε και ποια είναι η συνέχεια.

Τη συνάντηση την επιδίωξε ο Εργκούς Κάτσε ο οποίος μετά τα όσα έγιναν αντιλήφθηκε πως θα πρέπει να εξηγήσει στον Σέρβο Βούκιτς τι ακριβώς συνέβη.

Μπήκε στην αίθουσα μασάζ όπου και βρισκόταν ο Σέρβος μετά το παιχνίδι και του ζήτησε συγνώμη, ισχυριζόμενος πως πραγματικά δεν γνώριζε. Ο Βούκιτς, περισσότερο του έδωσε μία πατρική συμβουλή η οποία έγινε αντιληπτή σε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες που βρισκόντουσαν στον χώρο, γιατί χρειάστηκε μετάφραση.

Ο Βούκιτς, είπε πως «Συγνώμη δε χρειάζεται να ζητήσεις από εμένα, αλλά από τον εαυτό σου που κινδυνεύει να μείνει χωρίς καριέρα. Είσαι νεαρός και θα πρέπει να παίζεις και όχι να μιλάς. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου» είπε ο Σέρβος και αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε ουσιαστικό θέμα.

Στον ΠΑΟΚ επίσης, γνωρίζουν πως δεν υπάρχει θέμα μέσα στην ομάδα με τον Κάτσε, αφού αυτός είναι και ο λόγος που επιχειρούν να τον επαναφέρουν σταδιακά στην ομάδα. Αν υπήρχε πρόβλημα με τους συμπαίκτες του, τότε θα είχαν αποφασίσει ή τη λύση της συνεργασίας ή την πώλησή του αν είχε βρεθεί κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου