Στοίχιμα


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Επεξεργάζονται λύση στο Υπουργείο Οικονομικών

Επεξεργάζονται λύση στο Υπουργείο Οικονομικών
Πληροφορίες αναφέρουν πως στο Υπουργείο Οικονομικών έχουν αρχίσει ήδη να κινούνται προς την κατεύθυνση της κατάθεσης νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή σχετικά με τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι μόνο.
Αυτές, τις επιβεβαίωσε και στο «Αθλητικό Metropolis»ο Γιώργος Ορφανός, με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργό Αθλητισμού να τονίζει: «Οι νομικοί του Υπουργείου Οικονομικών επεξεργάζονται ήδη την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να δουν πώς θα μπορέσουν να την σχηματοποιήσουν μέσω νομοθετικής ρύθμισης. Αυτή βέβαια δεν θα είναι φωτογραφική για τον ΠΑΟΚ αφορά το σύνολο των ΠΑΕ και ΚΑΕ που έχουν χρέη προς το Δημόσιο. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο η νομοθετική αυτή ρύθμιση να αφορά το σύνολο των ανώνυμων εταιριών.
Βέβαια, δεν μπορώ να ξέρω αν θα γίνει κάτι σύντομα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, με το σίγουρο πάντως να είναι πως η πρόταση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ειδικότερα και τα όσα είπε προχθές στο «Μακεδονία Παλλάς» γενικότερα, δεν έχουν περάσει στο... ντούκου μεταξύ των πολιτικών της χώρας. Το σύνολο βέβαια των βουλευτών της Βορείου Ελλάδας εμφανίζονται να συντάσσονται με τον ομογενή επιχειρηματία δηλώνοντας ο ένας μετά τον άλλον πως «το αίτημά του είναι δίκαιο», όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το τι ακριβώς θα συμβεί το προσεχές διάστημα. Γιατί εφόσον η βούληση των πολιτικών να δώσουν λύση στο μείζον θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μετουσιωθεί σε πράξη, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά το επόμενο βήμα του Ιβάν Σαββίδη, όπως άλλωστε δήλωσε χαρακτηριστικά και ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου