Στοίχιμα


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Του πάει ο Ολυμπιακός

Xavos 1027641
Ο Μάκης Χάβος ως προπονητής αντιμετώπισε χθες για 6η φορά στην καριέρα του τον Ολυμπιακό (με τον Παναιτωλικό τώρα…) και μετά το 0-0 μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες απέναντι στους ερυθρόλευκους.
Ο Έλληνας πρώην τεχνικός και του ΠΑΟΚ αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για την ομάδα του Πειραιά και αναδεικνύεται σε… «γαυροφάγο»!
Ως προπονητής του Δικεφάλου τη σεζόν 2010-11 σε τέσσερα ματς με τον Ολυμπιακό μέτρησε 2 νίκες (1-0 στο Κύπελλο στις 2/2/2011 και 2-1 στο πρωτάθλημα στις 13/3/2011 με ανατροπή!), μία ισοπαλία (1-1 στο Κύπελλο στο Καραϊσκάκη στις 19/1/2011) και μία ήττα (3-0 στο πρωτάθλημα στις 21/11/2010 αλλά παίζοντας με 10 παίκτες για πάνω από μισή ώρα λόγω αποβολής του Ίβιτς…).
Μάλιστα είναι και ο τελευταίος προπονητής που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο στην Ελλάδα, καθώς ο Δικέφαλος τον είχε αποκλείσει με 1-1 στο Καραϊσκάκη και νίκη 1-0 στην Τούμπα σε εκείνο το ματς κεκλεισμένων των θυρών που είχαν επιστρατευτεί 2.500 αστυνομικοί για να έρθει και ο Μαρινάκης στη Θεσσαλονίκηκαθώς οι ερυθρόλευκοι μετά το 2011.
Μετά οι ερυθρόλευκοι πήραν τα Κύπελλα και του 2012 και του 2013 άρα δεν αποκλείστηκαν από κανέναν άλλο!
Πέρυσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Μάκης Χάβος ήταν στη Βέροια αλλά παρότι η ομάδα του έχασε με 1-2 από τον Ολυμπιακό, του έβγαλε το λάδι καθώς η ομάδα της Ημαθίας αδικήθηκε κατάφορα αφού της ακυρώθηκε κανονικό γκολ, ενώ ήταν και άτυχη καθώς είχε και δοκάρι.
Τέλος είχαμε το χθεσινό 0-0 του Παναιτωλικού του Μάκη Χάβου με τον Ολυμπιακό με το οποίο σταμάτησε το σερί των 14 συνεχόμενων νικών που είχαν οι ερυθρόλευκοι με ομάδες της περιφέρειας.
Πάντως ο Έλληνας τεχνικός θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και είπε: «Χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει να επενδύσουμε σε νέα παιδιά. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το αποτέλεσμα, όχι όπως συνέβη μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε.
Δεν είχε γκολ το ματς, αλλά και οι δύο ομάδες το έψαξαν πολύ. Σταθήκαμε καλά αμυντικά, αλλά είχαμε και τις ευκαιρίες μας. Κρατήσαμε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, τους οποίους ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
Ο Μπικέι είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι ευχαριστημένος. Η παρουσία του στην άμυνα δίνει άλλη οντότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου