Στοίχιμα


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Με Στσέποβιτς κόντρα στον Παναιτωλικό

Με την προπόνηση που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (21/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (22/9, 20:30) στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική της Super League.
Ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του έριξαν το βάρος στις στημένες φάσεις αλλά και σε ασκήσεις πάνω στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Στο μέτωπο των τραυματιών δεν υπήρξε κάποιο νεότερο. Φουστέρ και Μπονγκ έκαναν θεραπεία, ο Τόρες συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Σαλίνο έκανε θεραπεία και ατομικό.
Στην 19μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ για το Αγρίνιο δεν υπήρχαν εκπλήξεις, με τον Σέρβο φορ Στσέποβιτς να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού των Πειραιωτών.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έμεινε εκτός αποστολής (δεν θέλουν να ρισκάρουν οι ερυθρόλευκοι) και πιθανότατα θα κάνει την επανεμφάνιση του στο ματς Κυπέλλου με τον Φωκικό (25/9).
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
"Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού δεν επιφύλαξε απρόοπτα για τον κ. Μίτσελ και τους συνεργάτες του. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού και την τακτική, ενώ έριξαν ξανά μεγάλο βάρος στις στημένες φάσεις.
Στα ιατρικά δεν υπάρχουν αλλαγές. Θεραπεία και ατομικό έκανε ο Σαλίνο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Φουστέρ και Μπονγκ. Ο Τόρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς.
Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Στσέποβιτς, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ. Η αποστολή θα αναχωρήσει το απόγευμα για το Αγρίνιο".
ΠΗΓΗ SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου