Στοίχιμα


Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Οι δύο... πληγές του ΠΑΟΚ

Οι δύο... πληγές του ΠΑΟΚ
Οι κατηγορίες στατιστικής στις οποίες θα πρέπει να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ μιας και είναι από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ στρογγυλοκάθεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας... Υπάρχουν κατηγορίες στατιστικής στις οποίες ο "Δικέφαλος" είναι ψηλά ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας (π.χ. πρώτος στην αποτελεσματικότητα όσον αφορά τις τελικές προσπάθειες για γκολ, δεύτερος στα περισσότερα τέρματα, τρίτος στις μεταβιβάσεις, στις ασίστ και στα κλεψίματα), υπάρχουν όμως και αυτές στις οποίες δεν έχει καλές επιδόσεις και θα χρειαστεί βελτίωση.
Όπως για παράδειγμα τα λάθη και τα εύστοχα γεμίσματα... Αυτές οι δύο κατηγορίες αποτελούν "πληγή" για τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως είναι από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα στα λάθη ο "Δικέφαλος" είναι η όγδοη χειρότερη ομάδα πίσω από τους Αρη, Βέροια, Εργοτέλη, Ολυμπιακό, Παναθηναικό, Πανιώνιο και ΠΑΣ (σ.σ. ο ΠΑΟΚ ήταν πάντως η τέταρτη χειρότερη ομάδα πριν τα ματς του πρωταθλήματος που έγιναν το Σάββατο και μετά την ολοκλήρωση τους "πήγε" στην όγδοη θέση) ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα τέσσερα από τα πέντε ματς του πρωταθλήματος είχε περισσότερα (λάθη) από τους αντιπάλους του.
Οσον αφορά τα εύστοχα γεμίσματα, ο ΠΑΟΚ σε αυτά είναι η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα (σ.σ. ήταν η δεύτερη χειρότερη ομάδα πριν τα παιχνίδια του Σαββάτου) έχοντας 24/115. Σε αυτές λοιπόν τις κατηγορίες στατιστικής, ο "Δικέφαλος" στο εξής θα πρέπει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου