Στοίχιμα


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μέσα ο Ατζαγκούν, εκτός ο Κουτρουμπής

Μέσα ο Ατζαγκούν, εκτός ο Κουτρουμπής
Χωρίς προβλήματα, τα οποία δεν ήταν ήδη γνωστά, όπως αυτό του Μαρινάκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Λεωφόρο (20:30). Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, ακολούθησε μαζί με τον νεαρό παίκτη ατομικό πρόγραμμα, όμως συμπεριλήφθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου στην αποστολή. Ο Νιγηριανός μέσος, παρότι την Τρίτη έχασε τον πατέρα του και επέστρεψε στην Ελλάδα σήμερα Σαββάτο, θέλησε να μπει να παίξει και να βοηθήσει στον Παναθηναϊκό, κάτι που λέει πολλά στους «πράσινους» για τον χαρακτήρα και την αυταπάρνηση του μικρού.  
Εκτός έμεινε και πάλι ο Γιώργος Κουτρουμπής, ενώ αναμενόμενη ήταν και η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ, με τους «πράσινους» να έχουν για πρώτη φορά στην αποστολή τους Μπεργκ και Φιγκερόα. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Φιγκερόα.
Όσον αφορά την προπόνηση, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα το βάρος έπεσε στις ασκήσεις κατοχής μπάλας και στα τελειώματα φάσεων στο δίτερμα που ακολούθησε.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου