Στοίχιμα


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προσαγωγή UCΚάτσε στο Α.Τ. Τούμπας, μαζί με άτομο που οπλοφορούσε!! Kυκλοφορούσε παράνομα * Φοβάται τη Χρυσή Αυγή!

Στην προσαγωγή του Αλβανού Εργκύς Κάτσε, προχώρησαν άντρες του αστυνομικού τμήματος Τούμπας, μετά από έλεγχο που του έγινε. Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής προσήχθη μαζί με άτομο που οπλοφορούσε!.. 

Η προσαγωγή έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 21/9/2013, δηλαδή χθες, μετά από τυχαίο έλεγχο που επιχείρησαν οι αστυνομικοί στην περιοχή της Τούμπας και περί 11ης πρωινής στο αυτοκίνητο του Κάτσε, οι οποίοι σταμάτησαν το λευκό Άουντι του Αλβανού, διότι δεν έφερε πινακίδες. 

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε ούτε νομιμοποιητικά έγγραφα (δίπλωμα, άδειες κλπ), ενώ οι στην έρευνα που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε ότι ο συνοδηγός του, έφερε όπλο!! 

Ο Κάτσε και ο συνοδός του προσήχθησαν άμεσα στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας, όπου έφτασε μετά από λίγη ώρα και ο δικηγόρος του παίκτη. Εκεί έγινε ταυτοπροσωπεία, ενώ για το συνοδό του, διαπιστώθηκε ότι είναι φρουρός ασφαλείας και όπως λέγεται έφερε όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα, συν άδεια οπλοφορίας. 

Ο Κάτσε λοιπόν, κυκλοφορεί με … σωματοφύλακα που οπλοφορεί, διότι φοβάται τους … Χρυσαυγίτες όπως είπε στους αστυνομικούς, και λογικό είναι, μετά την προκλητική και ανεθελληνική ανάρτηση στο facebook, της φωτογραφίας του με την μπλούζα του παράνομου και τρομοκρατικού ΟΥΤΣΕΚΑ, συνοδευόμενη από το μήνυμα ότι «Δεν υπάρχει Τσαμουριά και Μακεδονία, παρά μόνο η Μεγάλη Αλβανία». 

Και μόνο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα ο UCKάτσε είναι πρόκληση, λέμε εμείς... 

Ποιος Έλληνας θα μπορούσε να κυκλοφορεί έστω και με μπράβους στην Αλβανία, αν είχε αναρτήσει φωτό με μπλούζα που θα έγραφε «Ελεύθερη η Βόρειος Ήπειρος»; 

Κανείς… 

Ο Κάτσε και ο συνοδός του αφέθηκαν ελεύθεροι αργά το μεσημέρι, ενώ είναι άγνωστο αν στον Αλβανό επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις για την παράνομη κυκλοφορία του με αυτοκίνητο που δεν έφερε πινακίδες, ούτε και νομιμοποιητικά έγγραφα. 

Πληροφορηθήκαμε επίσης, ότι αστυνομικός μιλώντας στο τηλέφωνο με ανώτερό του (;), τον διαβεβαίωσε ότι δε θα λάβει μέτρα κατά του Κάτσε διότι είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, κι εμείς ρωτάμε αν αυτό είναι αληθινό. 

Περιμένουμε δηλαδή από την ΕΛ.ΑΣ. να βγάλει ανακοίνωση, για το αν τ΄ αστυνομικά όργανα χαρίστηκαν στον Κάτσε, ή τον τιμώρησαν με διοικητικό πρόστιμο, όπως θα έκαναν σε κάθε κακομοίρη Έλληνα πολίτη.

Έτσι για να δούμε αν οι Αλβανοί είναι πολίτες α΄ κατηγορίας και οι Έλληνες β΄ διαλογής… 

Έτσι, για να γνωρίζουμε κι εμείς αν μπορούμε να κυκλοφορούμε το αυτοκίνητό μας χωρίς πινακίδες και τα συναφή.

ΠΗΓΗ Balladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου