Στοίχιμα


Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

«Θα πάρει άδεια ο ΠΑΟΚ»

«Θα πάρει άδεια ο ΠΑΟΚ»
Ούτε ο ΠΑΟΚ αλλά ούτε και η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ ανησυχούν για το γεγονός ότι η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ δεν έχει λάβει ακόμη το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο πρωτάθλημα.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά είναι η μοναδική ομάδα της Α1 που δεν έχει λάβει ακόμη το πράσινο φως, καθώς απουσίαζε από τον φάκελό του η απαραίτητη φορολογική ενημερότητα. «Είναι διαδικαστικό, κάναμε ρύθμιση στην Εφορία και περιμένουμε την έκδοση ενημερότητας» έλεγαν στον ΠΑΟΚ. Απόλυτα ενήμερος για το θέμα δήλωσε κι ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης:
«Το θέμα είναι τυπικό και θα λυθεί, δεν ευθύνεται ο ΠΑΟΚ για αυτήν την καθυστέρηση είναι θέμα του taxis, έγιναν οι διαδικασίες που έπρεπε να γίνουν, έγιναν έγκαιρα οι ρυθμίσεις στην Εφορία και απλώς αναμένεται το έγγραφο το οποίο θα δοθεί πολύ σύντομα. Ο ΕΣΑΚΕ παρακολουθεί τις ενέργειες που κάνουν όλες οι ομάδες, το πρωτάθλημα θα αρχίσει χωρίς προβλήματα».
Νέο φιλικό σήμερα και το Σάββατο στη Δράμα
Ενα ακόμη φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην έδρα του. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θα αντιμετωπίσει στις 6 μ.μ. μια ομάδα από τη Γεύγελη Σκοπίων, την Γκοζούν. Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει και στο τουρνουά της Δράμας που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο και την Κυριακή και στο οποίο πλην του ΚΑΟΔ μετέχουν επίσης οι Πανιώνιος και Λουκόιλ Ακαντέμικ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σαββάτο ο ΠΑΟΚ στις 8 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τη Λουκόιλ Ακαντέμικ, ενώ νωρίτερα στις 6 μ.μ. θα παίξουν ΚΑΟΔ - Πανιώνιος.
Προτάθηκε ο Πάντιτς
Μεταξύ των παικτών που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ για τη θέση του σέντερ είναι και ο Μλάντεν Πάντιτς. Ο 32χρονος (ύψους 2,09 μ.) σέντερ πέρυσι αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ικάρου. Χθες, πάντως, εξεταζόταν από τον Μαρκόπουλο και μια περίπτωση Αμερικανού.
Αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, υπεύθυνος των οποίων ήταν μέχρι πρότινος ο Νίκος Σταυρόπουλος. Τις ακαδημίες πλέον θα τρέχουν δυο μέλη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Σταυρόπουλο να παραμένει στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου