Στοίχιμα


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τίμησαν τη μνήμη των χαμένων αετόπουλων

Τίμησαν τη μνήμη των χαμένων αετόπουλων
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στα Ανώγεια στην Κρήτη, εκεί όπου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από το Ρέθυμνο, διοργάνωσαν με επιτυχία την επιμνημόσυνη δέηση για τους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν χάσει τη ζωή τους πριν από 14 χρόνια.
Περισσότεροι από 70 οπαδοί του ΠΑΟΚ από το Club Ρεθύμνου (που διοργάνωσε την εκδήλωση), από τον σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Χανίων και από τον σύνδεσμο φίλων Ηρακλείου έδωσαν δυναμικό παρόν και βροντοφώναξαν: «Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε». Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αετού Ανωγείων, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ερασιτεχνικής ομάδας, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας. Τη διοίκηση του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης καθώς και ο Μάλαμας Τεβεκέλης. Την επιμνημόσυνη δέηση έκανε ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης, ο οποίος με τα λόγια του για τους έξι οπαδούς, άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές των παρευρισκομένων οπαδών του ΠΑΟΚ.
Συγκινητική όμως ήταν και η ομιλία του Παναγιώτη Ποικιλίδη ο οποίος ανέφερε ενώπιον των παρευρισκομένων: «Κάθε χρόνο τιμούμε την μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός πως εσείς που μένετε τόσο μακριά από τη Θεσσαλονίκη, προνοείται και κάθε χρόνο τιμάτε τη μνήμη αυτών των παιδιών. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μας, δεν πρόκειται να τους ξεχάσουμε ποτέ».
Ο πάτερ Ανδρέας είπε από την πλευρά του: «Αυτά τα παιδιά έφυγαν από κοντά μας πριν από αρκετά χρόνια, αλλά πάντα θα τους τιμούμε. Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι πήρατε αυτή την πρωτοβουλία και σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί δεν ξεχνάτε αυτούς τους ανθρώπους. Να είστε πάντα ενωμένοι και να νοιάζεστε για τον συνάνθρωπό σας».
Ο πρόεδρος του Club ΠΑΟΚ Ρεθύμνου, ο Γιώργος Αντωνογιαννάκης με δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ υποστήριξε: «Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να τιμούμε τη μνήμη των οπαδών μας. Ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν στα Ανώγεια και φυσικά τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον κ. Ποικιλίδη και τον κ. Τεβεκέλη. Και του χρόνου θέλουμε να διοργανώσουμε μία ανάλογη εκδήλωση».
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιμνημόσυνης δέησης οι εκπρόσωποι του Αετού Ανωγείων δεξιώθηκαν τους παρευρισκομένους. Κυριάρχησαν οι συζητήσεις για τον ΠΑΟΚ, την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λίγκ, καθώς και τα μακρόπνοα σχέδια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.
Το μεσημέρι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν από τα Ανώγεια με προορισμό το Ηράκλειο και εκεί βρέθηκαν στο Γεντί Κουλέ για την παρακολούθηση του αγώνα που είχε πολύ μεγάλη αγωνία μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου