Στοίχιμα


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0

Τον ξύπνησε ο Βούκιτς...
Ο "Δικέφαλος του Βορρά" κέρδισε δύσκολα στην Τούμπα τον Πλατανιά με 1-0, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League, χάρη σε γκολ του Βούκιτς που σημειώθηκε στην επανάληψη...
Μπροστά σε 15.000 περίπου φίλους του, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης με τρόπο αγχωτικό και χωρίς να ικανοποιήσει.
Ο Χουμπ Στέφενς κατέβασε την ομάδα με 4-4-2 έχοντας τους Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ, Λίνο στην άμυνα, Λούκας, Κάτσε, Τζιόλη, Στοχ στη μεσαία γραμμή και επιθετικό δίδυμο τους Σαλπιγγίδη – Αθανασιάδη.
Ο Δικέφαλος στα πρώτα 45 λεπτά όχι μόνο δεν μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά οι παίκτες του έδειχναν εξαιρετικά αδύναμοι να βρουν τον τρόπο και να φτάσουν στην εστία του Γεωργαλλίδη.
Οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν στο καβούκι τους και όποτε τους δινόταν η ευκαιρία έβγαιναν στην επίθεση και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί για τον Χακόμπο, χωρίς πάντως να έχουν και αυτοί να έχουν να επιδείξουν και αυτοί κάτι ιδιαίτερα.
Τα πολλά προβλήματα εντοπιζόταν στην ανάπτυξη της ομάδας καθώς και στο κράτημά της μπάλας, αφού στην πίεση των φιλοξενούμενων τα λάθη γινόταν εύκολα και ο εκνευρισμός είχε αρχίσει να απλώνεται στις κερκίδες.
Στην επανάληψη ο Στέφενς βλέποντας τα πολλά προβλήματα στον άξονα πέρασε στο ματς τον Βούκιτς στη θέση του υστερήσαντα Σαλπιγγίδη σε μια προσπάθεια να αλλάξει ο Ολλανδός την κάκιστη εικόνα της ομάδας.
Και πράγματι στο 58' ο Σέρβος πέτυχε ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ που χειροκροτήθηκε από όλη την Τούμπα. Αυτό το γκολ ήταν ουσιαστικά το highlight του παιχνιδιού, καθώς ο ΠΑΟΚ με το 1-0 υπέρ του, δεν έχει να επιδείξει στη συνέχεια κάτι που αξίζει να αναφέρουμε στα του αγώνα...
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με την Αναγέννηση Καδίτσας στην Τούμπα, όπου ο Στέφενς αναμένεται να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν φορτωθεί πολύ χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς. 
Oι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Λίνο (77' Σκόνδρας), Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης (73' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (46' Βούκιτς).
Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Φάισα, Φερναντές, Ράφαελ, Τετέ (75' Στόλερ), Αγκιλέρα, Μοράλ (64' Μπέλιτς), Γουνδουλάκης (64' Πόποβιτς), Τόρες, Ναζλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου