Στοίχιμα


Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Εκτός, λόγω... τρίχας!

Εκτός, λόγω... τρίχας!
Πολύ άτυχος στάθηκε ο Λούκας Πέρεθ, στον οποίο όπως λέμε στην καθομιλουμένη «γύρισε μία τρίχα» στον μηρό του!
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μολυνθεί στον υποδόριο ιστό και ν' ανεβάσει πυρετό. Ο Ισπανός δεν συμμετείχε φυσικά στην προπόνηση, παίρνει ήδη αντιβίωση και ο Στέφενς, ενώ αρχικά τον πήρε στην αποστολή για να δει πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του, στη συνέχεια αποφάσισε να μην ρισκάρει ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν και να τον αφήσει στη Θεσσαλονίκη.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΣΤΙΑΚΟΦ
Την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο συνοδεύουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας και ο στρατηγικός σύμβουλος Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Τηλεφωνική ενημέρωση για την εξέλιξη του ματς θα έχει και ο Ιβάν Σαββίδης.
ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ...
Αρκετά περίεργα γίνονται το τελευταίο διάστημα στα αποδυτήρια. Δεν λέω, υπάρχει πληθώρα παικτών και δεν μπορούν όλοι να συμμετέχουν. Αλλά αυτός ο αποκλεισμός του Τζαβέλλα, όλος περιέργως, δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είναι τραυματίας, ούτε φυσικά είναι ανέτοιμος όπως ακούστηκε από ορισμένους. Κάτι άλλο «τρέχει» όπως συνέβη και με άλλους παίκτες που περνούν από την κρίση της τεχνικής ηγεσίας.
Ο ΣΤΕΦΕΝΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ
Κακά τα ψέματα, όλα τα δημόσια πρόσωπα ειδικά στο χώρο του αθλητισμού έχουν μία διαφορετική αντίληψη. Τους αρέσει η αποθέωση, το χειροκρότημα. Άλλοι το κερδίζουν από το έργο τους και τη μακροχρόνια προσφορά τους, άλλοι περιμένουν λίγο περισσότερο. Επί της ουσίας. Ο Στέφενς ξεκάθαρα δεν το δείχνει (και μάλλον δεν πρόκειται να το δείξει ποτέ) όμως ενοχλείται από την απίστευτη δημοτικότητα που έχει ο Πάμπλο Γκαρσία στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ. Εδώ που τα λέμε, όλοι ενοχλούνται. Ούτε ο Σαββίδης έχει τέτοια δημοτικότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου