Στοίχιμα


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«Ούτε βήμα πίσω!»

savvidis
Σαφείς οδηγίες στους συνεργάτες του για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε πριν αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου μετά από παραμονή σχεδόν μιας εβδομάδας στην πόλη έφυγε για την Ρωσία αφήνοντας τους στενούς του συνεργάτες να συνεχίσουν τις επαφές με τα κυβερνητικά στελέχη για το επίμαχο θέμα.
Σχεδόν καθημερινά υπάρχει αλληλογραφία στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να βρεθεί τρόπος να κλείσει το θέμα. Ο Σαββίδης δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ούτε ευρώ πάνω από τα 11.000.000 που είναι το πρωτογενές κεφάλαιο όπως κατ΄ επανάληψη τόνισε στην συνέντευξη τύπου που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα.
Τα κυβερνητικά στελέχη επιμένουν ότι δεν είναι σε θέση να πάρουν μια τέτοια απόφαση  χωρίς να έχουν την έγκριση της Τρόικας που όμως δεν δείχνει διατεθειμένη για κάτι τέτοιο. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έχει στείλει τα μνμ του και περιμένει τις απαντήσεις και τις κινήσεις της κυβέρνησης.
Με ενδιαφέρον αναμένεται και η απάντηση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα (την Τρίτη) στη Βουλή στην επερώτηση που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Χαλκιδικής Γιάννης Δριβελέγκας και αφορά τους χειρισμούς που σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
ΠΗΓΗ inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου