Στοίχιμα


Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκέντρωση και αλλαγή

Συγκέντρωση και αλλαγή
Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο απέναντι στον ΟΦΗ για να φτάσουν στη νίκη. Τι αλλαγή ετοιμάζει στο βασικό σχήμα.
Η επιστροφή στις νίκες, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί του Παναιτωλικού είναι ο στόχος του Τριφυλλιού στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο Γιάννης Αναστασίου ετοιμάζει μια μικρή... μετατροπή στο σύστημα που θα παρατάξει φέροντας πιο κοντά τους ακραίους επιθετικούς στον Μπεργκ, ώστε να πατάνε περιοχή και να βοηθάνε τον Σουηδό.
Παράλληλα, ο τεχνικός των πρασίνων ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, ώστε να καταφέρουν την επικράτηση επί του ΟΦΗ.
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για να πάρουμε την νίκη. Θέλω συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό", ήταν τα λόγια του Αναστασίου προς τους πράσινους.
Οσον αφορά τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους κρητικούς, αναμένεται μια αλλαγή σε πρόσωπα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πλατανιά, με τον Μπαϊράμι να παίρνει τη θέση του Ντίνα.
Παράλληλα, το 4-3-3 θα μετατραπεί σε 4-3-2-1 με τους Μπαϊράμι και Αμπεϊντ να έρχονται πιο κοντά στον Μπεργκ και να πατάνε την αντίπαλη περιοχή, ενώ ο Ζέκα θα οπισθοχωρήσει ως εσωτερικός χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου