Στοίχιμα


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η αξιολόγιση παικτών-προπονητή του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Σανθ Χακόμπο
Ο Ισπανός γκολκίπερ αντέδρασε καλά σε επικίνδυνα σουτ των παικτών του ΟΦΗ. Είχε στο ενεργητικό του μια καίρια επέμβαση σε απευθείας φάουλ του Μιλιάζες. Πιο ήρεμος σε σχέση με άλλα ματς.
Στέλιος Κίτσιου
Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που μας είχε συνηθίσει. Δεν ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ δε βοήθησε καθόλου επιθετικά, όπως και δεν έδωσε στηρίγματα στον Σαλπιγγίδη.
Άλβες Λίνο
Ο Βραζιλιάνος είχε κάποια προβλήματα με τον Περογαμβράκη, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση του. Βοήθήσε αρκετά επιθετικά τον ΠΑΟΚ με τις συνηθισμένες καλές εκτελέσεις στημένων.
Μιγκέλ Βίτορ
Ο Πορτογάλος ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Εκτός από το γκολ που πέτυχε, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στο "Δικέφαλο", ενώ αμυντικά ήταν αλάνθαστος. Δείχνει ότι γίνεται ολοένα και καλύτερος σε κάθε ματς που περνάει. Η προσπάθεια του είναι αξιέπαινη.
Κώστας Κατσουράνης
Ο έμπειρος παίκτης του "Δικεφάλου" είχε καίριες επεμβάσεις σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού. Σωτήρια η προβολή του στο τετ α τετ του Μακουκούλα.
Αλέξανδρος Τζιόλης
Ο μέσος του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βοηθήσει ιδιαίτερα τον ΠΑΟΚ, καθώς ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ γρήγορος και δεν είχε τα τρεξίματα για να ακολουθήσει. Έκανε πολλές λάθος πάσες, που έβγαζαν τον ΟΦΗ στην αντεπίθεση.
Κοστίν Λάζαρ
Ο Ρουμάνος έκανε πολλά αβίαστα λάθη. Οι επιλογές του δεν ήταν εύστοχες και δεν μπόρεσε να βγάλει τον ΠΑΟΚ με αξιώσεις στην επίθεση, αλλά ούτε και να περάσει κάποια επικίνδυνη μπαλιά. Δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Στέφενς.
Μίροσλαβ Στοχ
Η απογοήτευση του ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος δε βοήθησε σε κανένα σημείο του αγώνα, δε βρήκε διαδρόμους προς την εστία του ΟΦΗ και αν εξαιρέσουμε κάποια στημένα προς το τέλος του ματς ήταν ωσεί παρών. Ο "Δικέφαλος" περιμένει πολλά απ' αυτόν και πρέπει γρήγορα να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Η μετατόπιση του στα δεξιά, μάλλον δεν αποδείχθηκε σωστή. Ο βραχύσωμος φορ του ΠΑΟΚ δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στην άμυνα των κρητικών και αντικαταστάθηκε.
Ζβόνιμιρ Βούκιτς
Ο Στέφενς επέλεξε να ρίξει από την αρχή τον Σέρβο στη... μάχη, αλλά δεν του βγήκε. Ο Βούκιτς ήταν νωθρός στο παιχνίδι του, δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, ενώ ήταν αδικαιολόγητος ο εκνευρισμός του και ενώ είχε ήδη αντικρίσει μια κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Στέφανος Αθανασιάδης
Ο φορ του ΠΑΟΚ δε βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα. Βέβαια, δεν έγινε αποδέκτης προσπαθειών, αλλά μπορούσε να χριστεί σκόρερ σε μια φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Δασκαλάκης με εντυπωσιακή επέμβαση τον σταμάτησε.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Λίαμ Λόρενς
Ο Ιρλανδός μπήκε πολύ ορεξάτος στο ματς. Έτρεξε, πάλεψε και κατάφερε να ανεβάσει τις γραμμές του ΠΑΟΚ, αλλά και να γίνει πιο επικίνδυνος.
Γιώργος Γεωργιάδης
Ο Γεωργιάδης μπήκε στο ματς σε ένα σημείο που ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στο ψηλό παιχνίδι και χρειαζόταν τις σέντρες του. Αυτό το κατάφερε μόνο μια φορά όταν την έστειλε συστημένη στο κεφάλι του Νέτσιντ, αλλά δε μετουσιώθηκε σε γκολ.
Τόμας Νέτσιντ
Ο Τσέχος μπήκε στο ματς για να βοηθήσει στο ψηλό παιχνίδι. Μέσα στην περιοχή ήταν επικίνδυνος, έχασε μια ευκαιρία να πετύχει το γκολ, μετά από σέντρα του Γεωργιάδη, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Εκτός περιοχής έκανε κάποια λάθη.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Χουμπ Στέφενς
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε να βάλει τον Βούκιτς στο αρχικό σχήμα, αλλά δε δικαιώθηκε γι' αυτήν του την επιλογή, όπως και για την μετατόπιση του Σαλπιγγίδη στα δεξιά. Βέβαια, αυτήν τη φορά οι αλλαγές που έκανε βοήθησαν τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η ομάδα προς το τέλος του ματς, έχασε την οργάνωση της, αλλά μάλλον πρέπει να είναι αυτός που θα βρει γιατρειά γι' αυτή την πληγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου