Στοίχιμα


Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Γι' αυτό δεν έχει πάρει πιστοποιητικό ο ΠΑΟΚ

Γι' αυτό δεν έχει πάρει πιστοποιητικό ο ΠΑΟΚ
Διαβάστε για ποιο λόγο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει ακόμη πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και δεν το εξασφάλισε ούτε την Τρίτη (24/9)
Ούτε σήμερα (24/9) τελικά η ΚΑΕ εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η αιτία είναι πως δεν έχει εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα.
Όσο γιατί έχει γίνει αυτό; Στη φετινή απολογιστική συνέντευξη Τύπου, ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε τονίσει πως η ΚΑΕ "μπήκε" σε έναν νόμο που ο σύλλογος μπορεί να πληρώσει 90 δόσεις προς το Δημόσιο.
Σχετικά με αυτόν τον νόμο, υπάρχουν τρεις ρυθμίσεις. Οι πρώτες δύο έχουν "τρέξει" και η ΚΑΕ έχει πληρώσει τις σχετικές δόσεις. Η τρίτη πάντως δεν πληρώθηκε καθώς η σχετική (τρίτη) ρύθμιση δεν έχει "στηθεί". Αυτό περιμένουν στον "Δικέφαλο" να γίνει μέχρι τέλη της εβδομάδας και ως τότε να "τελειώσει" το ζήτημα της φορολογικής ενημερότητας.
Ουσιαστικά στον ΠΑΟΚ θεωρούν διαδικαστικό το θέμα της χορήγησης του πιστοποιητικού, το οποίο πάντως ίσως να μην έχει "τελειώσει" την Πέμπτη που θα συνεδριάσει ξανά η ΕΕΑ. Σε γενικές γραμμές η ΚΑΕ, όπως λένε στην ομάδα, δεν έχει την απόλυτη ευθύνη για το ότι δεν έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα της φορολογικής ενημερότητας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου