Στοίχιμα


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η αξιολόγιση παικτών-προπονητή του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πλατανιά

Τον ξύπνησε ο Βούκιτς...
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Σανθ Χακόμπο:  Σταθερός όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει και, το κυριότερο, πιο ήρεμος σε σχέση με προηγούμενα ματς. Καλή η συνεργασία του με την άμυνα.
Στέλιος Κίτσιου: Μοιάζει να έχει θολώσει το μυαλό του από τα συνεχόμενα παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο αποτελεσματικός, ειδικά επιθετικά, σε σχέση με προηγούμενα ματς. Παραμένει, όμως, πολύ κινητικός, μαχητικός και με διάθεση να τα δίνει όλα για την ομάδα.
Κώστας Κατσουράνης: Βελτιωμένος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, βοήθησε και στην προώθηση του παιχνιδιού, πέρα από τα ανασταλτικά καθήκοντά του που ήταν θετικός.
Μιγκέλ Βίτορ: Ο Πορτογάλος διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας και είναι ξεκάθαρο πώς όσο αγωνίζεται αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Γίνεται καλύτερος και με τη μπάλα στα πόδια του, στοιχείο που αποτελεί την αδυναμία του.
Μασιέλ Λίνο: Για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν από τους παίκτες που με την ποιότητά τους προκάλεσαν προβλήματα στον αντίπαλο. Οι κινήσεις του πρέπει να διδάσκονται στους μπακ των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.   
Αλέξανδρος Τζιόλης: Ο υψηλόσωμος μέσος δεν διανύει την καλή περίοδο των πρώτων εβδομάδων του στον ΠΑΟΚ εμφανίζοντας σημάδια κούρασης. Παρόλα αυτά, η καλή ποδοσφαιρική παιδεία του τον κάνει χρήσιμο για την ομάδα και στην κακή μέρα του.
Κοστίν Λάζαρ: Ο Ρουμάνος έδωσε και πάλι ενέργεια και κινητικότητα στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ και ήταν εκείνος που, σε μία πολύ μέτρια παραγωγικά μέρα μπόρεσε να δημιουργήσει καλές επιθετικές προσπάθειες για την ομάδα του.
Μίροσλαβ Στοχ: Ο Σλοβάκος δεν ήταν καλός για δεύτερο σερί παιχνίδι, αν και ήταν και πολύ στενά μαρκαρισμένος από τους αμυντικούς του Πλατανιά. Σε όλο το ματς μπόρεσε να απειλήσει μόλις μία φορά. Η Τούμπα περιμένει ξανά το καλό πρόσωπό του.
Λούκας Πέρεθ: Ο Ισπανός μπορεί να αφήνει ημιτελείς ενέργειες και να έχει κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες διείσδυσης, παραμένει, όμως, ο πιο αποτελεσματικός πασέρ του ΠΑΟΚ.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Δεν ήταν καλή η παρουσία του στο ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει την επίθεση της ομάδας του με αποτέλεσμα ο Στέφενς με την αρχή του δευτέρου μέρους να τον αντικαταστήσει με τον Βούκιτς
Στέφανος Αθανασιάδης: Ο διεθνής φορ ήταν μέσα στις φάσεις και θα μπορούσε να σκοράρει. Ήταν μαχητικός και κυνήγησε τις φάσεις. Αν βελτιώσει τις υποδοχές μπάλας θα ανεβάσει κι άλλο την ποιότητά του.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Ζβόνιμιρ Βούκιτς: Ο άνθρωπος του αγώνα με το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε. Έχει τρομερή ποιότητα για να παίζει είτε φορ, είτε λίγο πιο πίσω στον άξονα και για δεύτερο σερί ματς άλλαξε τη ροή του αγώνα.
Τόμας Νέτσιντ: Πατάει πλέον πιο γερά στο γήπεδο και φάνηκε αυτό στο 20λεπτο που αγωνίστηκε. Ήταν μέσα στις φάσεις και θα μπορούσε να είχε σκοράρει κιόλας.
Γιάννης Σκόνδρας: Μπήκε σε ένα διάστημα που ο Λίνο είχε κουραστεί και σε φάση προηγουμένως είχε νιώσει ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Ήταν ενεργητικός και μπήκε με ιδιαίτερο πάθος.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Χουμπ Στέφενς: Ο Ολλανδός τεχνικός έστησε την ομάδα του με το αναμενόμενο 4-4-2. Οι αλλαγές του και κυρίως του Βούκιτς ήταν καταλυτικές στο να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του. Ο προβληματισμός του 60χρονου κόουτς αφορά το πώς θα αποκτήσει φρεσκάδα και πάλι η ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου