Στοίχιμα


Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Γκαρσία και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Από τη στιγμή που όλοι οι βασικοί παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ήταν φυσιολογικό στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ να βρεθούν πολλοί παίκτες είτε που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής είτε κάποιοι που θα κάνουν ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα, τη φετινή χρονιά.
Μετά και την τελευταία προπόνηση, που έγινε την Τετάρτη (25/9) ο Στέφενς κατέληξε στους "11" που θα αγωνιστούν βασικοί, όπως και στη διάταξη που θα έχει ο "Δικέφαλος" εντός του αγωνιστικού χώρου και αυτή θα είναι το 4-2-3-1.
Έτσι λοιπόν, Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος. Η τετράδα της άμυνας (από αριστερά προς τα δεξιά) θα αποτελείται από τους Σκόνδρα, Κατσικά, Ινίγο Λόπεθ, Κωνσταντινίδη. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Γκαρσία και Τζανδράρης, έχοντας δεξιά τον Γεωργιάδη στα δεξιά, τον Ολίσε στα αριστερά και τον Σωτήρη Νίνη πίσω από τον Τόμας Νέτσιντ.
Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" σίγουρα ήθελε να... τσεκάρει την κατάσταση κάποιων παικτών σε επίσημο ματς και αυτό με την Καρδίτσα του δίνει αυτήν την ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου