Στοίχιμα


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Η σημαντική εβδομάδα του Γκαρσία και το ''come back''



Ο Πάμπλο Γκαρσία, σήμερα ή το αργότερο αύριο, θα μπει σε 100% ρυθμό προπόνησης έτσι ώστε να φανεί αν θα ξεκινήσει βασικός στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Κέρκυρα στην Τούμπα.

Η αναμέτρηση με την Κέρκυρα στην Τούμπα κι ο αγώνας με τον Πανιώνιο στο ίδιο γήπεδο αποτελούν μια ιδανική συγκυρία και μια πολλή καλή ευκαιρία για τον ίδιο να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και να αφήσει τον Κάτσε στον πάγκο, μιας και έχει «κάψει μηχανή» από τη στιγμή που φέτος ξεκίνησε σαν υπό... κατασκευή παίκτης και ξαφνικά έγινε βασικός κι αναντικατάστατος με δυσανάλογες (με την εμπειρία του) ευθύνες να βαραίνουν τα πόδια του.

Ο Γκαρσία δεν μπήκε ακόμη σε 100% ρυθμό προπόνησης, αυτό θα δοκιμαστεί να γίνει σήμερα ή αύριο κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις στον δικέφαλο ή στον τετρακέφαλο (στα σημεία που υπέστη θλάσεις δηλαδή), τότε θα πάρει ξανά φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ μετά απο τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο στον πρώτο γύρο.

Επομένως η τρέχουσα εβδομάδα είναι άκρως σημαντική για τον ίδιο, μια και θέλει πολύ να κάνει το «come back», δείχνει μεγάλη διάθεση για να βοηθήσει την ομάδα του και το προπονητικό επιτελείο τον περιμένει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου