Στοίχιμα


Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μέχρι τέλους του μήνα θα ξεκαθαρίσει

Ο Τσιστιακόφ μένει


Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει κλείσει το θέμα της παραμονής του Γκέρμαν Τσιστιακόφ στον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να ηγηθεί ή όχι του πρότζεκτ Σαββίδη στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο 42χρονός Ρώσος, θα πρέπει να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ αφού μέχρι στιγμής βρίσκεται στην Ελλάδα με προσωρινή άδεια παραμονής η οποία λήγει στα τέλη του μήνα.

Το κλίμα που περνάει ο ίδιος ο Τσιστιακόφ είναι πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Και σημαντικό ρόλο για αυτό έπαιξε το γεγονός πως ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης επένδυσε ένα σημαντικό ποσό στη ΠΑΕ, άρα έδειξε με τον πλέον σαφή και κατανοητό τρόπο πως θέλει πραγματικά να αναπτύξει τον ΠΑΟΚ.

Ο Τσιστιακόφ μέχρι σήμερα είναι ξεκάθαρα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν είναι βέβαια τεχνικός διευθυντής, ούτε πρόεδρος. Είναι αυτός που έχει τις περισσότερες ευθύνες μέσα στη ΠΑΕ και ο μόνος που μπορεί να επιβάλλει τις θέσεις του ακόμη και στο οικονομικό επιτελείο της ομάδας, σε συνεργασία πάντα με τον Ιβάν Σαββίδη.

Δίνει λογαριασμό μόνο στον μεγαλομέτοχο και τα θέματα που ασχολείται δεν εντάσσονται σε έναν μόνο τομέα. Από τα χέρια του περνάνε θέματα του αγωνιστικού τμήματος, θέματα επικοινωνιακά, θέματα εταιρικής δομής και οργάνωσης της ΠΑΕ, θέματα που αφορούν το εμπορικό κομμάτι και την προβολή της εταιρίας.

Αυτό το διάστημα, το πρώτο που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ, προσπάθησε να αντιληφθεί το τι ακριβώς συμβαίνει και να πράξει ανάλογα εφόσον μείνει παραπάνω στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου