Στοίχιμα


Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Σχετικά με την απαγόρευση των δηλώσεων


Όπως θα διαβάσατε στην προηγούμενη ανάρτηση του Sporteagle η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαγόρευσε-επιτέλους- μετά τον χθεσινό αγώνα τους παίκτες της ομάδας μας να κάνουν δηλώσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας έπραξαν πολύ καλά που απαγόρευσαν τις δηλώσεις στους παίκτες. Από την αρχή της φετινής σεζόν έκαναν δηλώσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τουλάχιστον δύο φορές. Κάθε μέρα που έμπαινε κανείς στα διάφορα sites έβλεπε σχεδόν σε καθημερινή βάση, κάποιον ποδοσφαιριστή από την ομάδα να έχει κάνει δηλώσεις, είτε σε ραδιόφωνα, είτε σε κάποια αθλητική εφημερίδα... και όλοι τους μιλούσαν για κατάκτηση του πρωταθλήματος(στις αρχές τις χρονιάς, μέχρι που ξέφυγε ο Ολυμπιακός), και στη συνέχεια για την κατάκτηση του κυπέλλου, την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, το πόσο καλά περνάνε στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη, πόσο θαυμάζουν τους οπαδούς μας κτλ,κτλ,κτλ... Και το χειρότερο είναι πως γέμιζαν με ενθουσιασμό τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ(ή τουλάχιστον κάποια μερίδα), ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον ΟΣΦΠ και να πάρει το πρωτάθλημα και μετά έβλεπες στον αγώνα της Κυριακής τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με τα χίλια ζόρια και χωρίς να πείθει με τις εμφανίσεις του.

Εγώ, ξέρω πως τα πρωταθλήματα, τα κύπελλα και οι εξόδους στο Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζονται, μέσα στο χορτάρι. Κανείς δεν κέρδισε τίποτα από τα παραπάνω με το να κάνει δηλώσεις για αυτά. Και στο κάτω-κάτω της γραφής, αφού το πίστευαν-και καλά έκαναν διότι πρέπει να υπάρχει πίστη-στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία τόσες φορές την άκουσε φέτος ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ, να μιλούσαν για πρωτάθλημα μέσα στην ομάδα, και όχι να μιλάνε με δηλώσεις τους δεξιά και αριστερά.  
Επομένως, πολύ καλά έκαναν στην ΠΑΕ και τους έκοψαν τις δηλώσεις. Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό.  

Γράφει SPIROS PAOK 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου