Στοίχιμα


Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ κοντά στον Μπάμπη Τσολακίδη

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ κοντά στον Μπάμπη Τσολακίδη

Όπως ενημέρωσαν οι ΣΦ ΠΑΟΚ μέσα από τη σελίδα τους σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης,  ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για να βοηθηθεί ο  Μπάμπης Τσολακίδης.
Διαβάστε αναλυτικά:
"Σήμερα ο αδερφός μας, Μας χρειάζεται. Αυτή τη στιγμή περπατάει με πατερίτσες..είναι θΕΜΑ ΤΙΜΗΣ για όλους εμάς που ακολουθούμε πιστά αυτά τα 4 γράμματα να βοηθήσουμε τον αδερφό μας για να μπορεί να έχει μια φυσιολογική ζωή όπως εμείς. Το κόστος για το τεχνητό μέλος είναι 30.000!!!
Πριν 4 μήνες το Ράδιο Θεσσαλονίκη ξεκίνησε την προσπάθεια να μαζευτούν τα χρήματα. Το club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς μαζί με την στήριξη πολλών συνδέσμων εντός και εκτός συνόρων, ξεκινάει μια νέα προσπάθεια.
Συγκεκριμένα από τον ερχόμενο αγώνα του Σαββάτου 23/02 κόντρα στην Κέρκυρα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα υπάρχει κουμπαράς πριν από την έναρξη της αναμέτρησης μπροστά από την θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας.
Επίσης έχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα της Ειρήνης Αλεξανδρίδου μητέρας του Μπάμπη στην Eurobank: 0026 0130 22 001000 41247.
Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ή να βοηθήσει με άλλον τρόπο, μπορεί να επικοινωνήσει με τονΤάσο Παπαϊωάννου στο τηλέφωνο 6997 15 15 15."
 
Γράφτηκε από  www.1926.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου