Στοίχιμα


Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Κληρώσεις και μεγάλα δώρα και αυτή την Κυριακή

Κληρώσεις και μεγάλα δώρα και αυτή την Κυριακή

Οι μεγάλες προσφορές για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και η επιβράβευση της συμμετοχής στην προσπάθειας της ομάδας και η παρουσία στο PAOK Sports Arena συνεχίζονται και αυτή την Κυριακή.
Στον αγώνα ΠΑΟΚ – Καβάλα μάλιστα θα υπάρξουν νέες και πολύ σημαντικές προσφορές από τους χορηγούς της ομάδας προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα εισέλθουν στο γήπεδο με το απλό εισιτήριο ή με εισιτήριο διαρκείας.
Στον αγώνα ΠΑΟΚ – Καβάλα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 5μ.μ. στο PAOK Sports Arena, θα γίνουν κληρώσεις (με ηλεκτρονική διαδικασία ή μέσω διαγωνισμών στο ημίχρονο του αγώνα) για πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά δώρα. Για τον λόγο αυτό, όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων από τα μεγάφωνα, των διαγωνισμών που θα γίνουν στο ημίχρονο και να ελέγξουν τα αποκόμματα των εισιτηρίων τους και τα διαρκείας τους.
Πιο συγκεκριμένα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Καβάλα, θα διεκδικήσουν….
1.Εν Οίκω Περιεχόμενο. Νέο προϊόν περιεχομένου κύριας κατοικίας σε Α΄κίνδυνο μέχρι €30.000
Ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν δημιούργησε και παρουσιάζει η PRIMEINSURANCE στον κλάδο ασφάλισης περιουσίας.  Με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο και πλούσιο εύρος καλύψεων το νέο πρόγραμμα «Εν Οίκω Περιεχόμενο» αφορά στην ασφάλιση περιεχομένου κύριας κατοικίας σε Α’ κίνδυνο μέχρι € 30.000. Στις καλύψεις του προγράμματος «Εν Οίκω Περιεχόμενο» περιλαμβάνονται:
·         Πυρκαγιά, κεραυνός, καπνός, έκρηξη, πτώση αεροσκάφους, πρόσκρουση οχήματος.
·         Τρομοκρατικές ενέργειες, πολιτικές ταραχές, κακόβουλες ενέργειες.
·         Θραύση τζαμιών – καθρεφτών (μέχρι €500), βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών κτιριακών εγκαταστάσεων ή/και ηλεκτρικών συσκευών (μέχρι €500).
·         Προσωπικό ατύχημα του Λήπτη της Ασφάλισης (Θ.Α. και Μ.Ο.Α. μέχρι €15.000).
·         Αποζημίωση σε αξία καινούργιου, προστασία υπασφάλισης.
·         Ζημιές κατά την πυρόσβεση, έξοδα περιορισμού ζημιάς, αποκομιδή ερειπίων (5% του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου).
·         Θύελλα, πτώση δέντρων/στύλων από θύελλα, πλημμύρα, καταιγίδα.
·         Θραύση σωληνώσεων, Χιονόπτωση (βάρος χιονιού), χαλαζόπτωση, έξοδα άντλησης νερών μέχρι €1.000.
·         Κλοπή οικοσκευής με διάρρηξη.
·         Κλοπή οικοσκευής με τη χρήση αντικλειδιού (παρέχεται μόνο σε κατοικίες που διαθέτουν πόρτα ασφαλείας ή σύστημα συναγερμού συνδεδεμένο με κέντρο λήψης σημάτων).
·         Κλοπή κοσμημάτων εντός πακτωμένου ή εντοιχισμένου χρηματοκιβωτίου από ληστεία ή διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου (μέχρι €1.000).
·         Ζημιές κλοπής στο περιεχόμενο.
·         Ζημιές κλοπής στο κτίριο μέχρι €500.
Χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι ότι η κάλυψη παρέχεται σε Α΄ κίνδυνο, η αποζημίωση καταβάλλεται σε αξία καινούργιου και χωρίς απαλλαγές, ενώ το ποσό αποζημίωσης μπορεί να φτάσει μέχρι € 1.000 ανά τεμάχιο.
2. .Μία ετήσια σύνδεση Cyta 2play 35Mbms (VDSL Internet & τηλεφωνία), με δωρεάν τέλος ενεργοποίησης, το πάγιο της υπηρεσίας και το πρόγραμμα χρόνου ομιλίας προς απεριόριστα σταθερά Ελλάδας για έναν ολόκληρο χρόνο, προσφοράς της εταιρίας τηλεφωνίας Cyta, χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ηαξία κάθε σύνδεσης είναι 602€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση αδυναμίας διάθεσης της υπηρεσίας VDSL στους τυχερούς, οι εν λόγω συνδέσεις θα αντικατασταθούν με συνδέσεις ADSL 24Mbps.
3.Μία διαμονή για δύο (2) άτομα σε δωμάτιο του EgnatiaPalaceHotel ή του EgnatiaHotel για μία διανυκτέρευση με δωρεάν είσοδο και χρήση των Spa στο WellnessParadiseClubSpa. Προσφορά από τον χορηγό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ EgnatiaPalaceHotel.
4.Μία υποτροφία για το πρόγραμμα iPhoneMobileApplicationDevelopment αξίας 1.500€, του Carierra Business & Computing School, Μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου