Στοίχιμα


Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Το σκεπτικό της παραμονής Λίνο

Το σκεπτικό της παραμονής Λίνο

Ο Δώνης υποκλίνεται στον επαγγελματισμό του Βραζιλιάνου κι ο Τσιστιακόφ του ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης, έστω κι αν έχει πατήσει τα 36.
Eυχάριστα νέα έχω τη σήμερον ημέρα για τον Λίνο, ο οποίος δεν θα χρειαστεί το καλοκαιράκι να ψάχνει για δουλειά. Θα μείνει στον ΠΑΟΚ και δεν θα αργήσει να υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Αφήνω το ρεπορτάζ να μιλήσει.
Οπως μου σφύριξαν από την Τούμπα, ο Δώνης τον θέλει με τρέλα. Εχει πάθει πλάκα με την πάρτη του, ρε παιδί μου. Και γιατί όχι; Ο Λίνο είναι επαγγελματίας στο 100%, παίζει σαν 25άρης αν και 36άρης, δεν γκρινιάζει όταν μένει εκτός ενδεκάδας και είναι μια χαρά παλικάρι σε όλα του. Και τον γουστάρουν όλοι. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι.
Ακόμα και ο Τσιστιακόφ, ο οποίος ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης στον Βραζιλιάνο. Ο Λίνο δηλαδή, θα μείνει στον ΠΑΟΚ με τη σύμφωνη γνώμη διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, που λένε και οι δημοσιογράφοι.
Το σκεπτικό των κουμανταδόρων της ΠΑΟΚάρας είναι απλό και προσωπικά ως τρελός δεν διαφωνώ καθόλου. Σου λένε οι άνθρωποι: «Γιατί να μην τον κρατήσουμε και να έχουμε μια καλή αλλαγή της φρεσκαδούρας που θα πάρουμε το καλοκαίρι; Γιατί να ψάχνουμε δηλαδή και για δεύτερο αριστερό μπακ; Να πάρουμε έναν, τώρα που θα φύγει ο Σταφυλίδης και να έχουμε αλλαγή τον Λίνο που την ξέρει την ομάδα και θα μπορεί να μας βοηθήσει για έναν ακόμα χρόνο». Λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου