Στοίχιμα


Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η ενδεκάδα και οι θέσεις που παίζονται




Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ από το απόγευμα της Παρασκευής, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη στην πρωινή προπόνηση έκαναν χαλάρωμα, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Γιώργος Δώνης μετά τις αρκετές δοκιμές σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του ΠΑΟΚ με σύστημα 4-4-2. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ιτάνζ, στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Λίνο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Δώνης βρίσκεται μεταξύ Κωνσταντινίδης και Αποστολόπουλου και κεντρικό δίδυμο οι Σίλντεφελτν και Κατσουράνης. Στη μεσαία γραμμή, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Λάζαρ και Κάτσε, δεξιά τον Καμαρά (αν και ο παίκτης ως τώρα έχει αγωνιστεί στα αριστερά) και αριστερά τον Ρομπέρ. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται οι Σαλπιγγίδης και Λόρενς.
Τα ερωτηματικά του Γιώργου Δώνη, ωστόσο για την ενδεκάδα παραμένουν και είναι τρία. Το πρώτο έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας όπου ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται αν θα χρησιμοποιήσει έναν εκ των Κωνσταντινίδη, Αποστολόπουλο ή Έτο. Από εκεί και πέρα αν βάλει δεξί μπακ τον Αποστολόπουλο υπάρχει η σκέψη να ανεβάσει στα χαφ τον Κωνσταντινίδη και ο Καμαρά να περάσει στην αριστερή πλευρά αντί του Ρομπέρ, ο οποίος η αλήθεια είναι πως δεν πείθει, παρά τις πολλές ευκαιρίες που του έχει δώσει ο προπονητής, ιδιαίτερα στην αρχή της φετινής χρονιάς.

Γράφει SPIROS PAOK 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου