Στοίχιμα


Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ και το ρεκόρ



Ο Έβαλντ Λίνεν φαίνεται να κατασταλάζει στο σχήμα που προτιμήσει στον αγώνα του Σαββάτου (16/2) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Αναστασόπουλος, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, θα προτιμηθεί αντί του Δημήτρη Ανάκογλου και θα παίξει εσωτερικός μέσος με τον Φέτση, πίσω τους θα βρίσκεται ο Παύλος Μητρόπουλος και επιτελικός στο ρόμβο ο Ρότζερ Γκερέιρο.
Επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ θα είναι οι Αντώνης Πετρόπουλος, που εξέτισε την ποινή του και Ταξιάρχης Φούντας, ενώ η πεντάδα στα μετόπισθεν (Κωνσταντόπουλος, Β. Βλάχος, Τσουμάγκας, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης) είναι αμετάβλητη. Εκτός από τον Κορδέρο, εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Κατίδης, ο Αρκούδας λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ, ο τραυματίας Ρίκκα και οι Γιάγκο, Κατσικοκέρης, Τσίτας, Σταματής.
Οι 18 παίκτες που επέλεξε να πάρει στην αποστολή ο Λίνεν είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Φέτσης, Φούντας, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Παυλής, Γκερέιρο, Πετρόπουλος, Καραλής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Ανάκογλου, Φουρτάδο, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Αναστασόπουλος και Β. Βλάχος.
Πάει για φετινό ρεκόρ εισιτηρίων αύριο
Καιρού επιτρέποντος και με βάση τη μέχρι στιγμής κινητικότητα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτιμούν ότι είναι πιθανό να σπάσει το εφετινό ρεκόρ προσέλευσης, αφού δεν αποκλείεται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι. Υπενθυμίζεται ότι μόνο στο ματς με τον Ολυμπιακό και στα παιχνίδια με Άρη, Πανιώνιο κόπηκαν πάνω από 10.000 εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου