Στοίχιμα


Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο έλεγχος των παικτών και του προπονητή χθες


Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Σαρλ Ιτάνζ
Στην αρχή είχε προβλήματα συνεννόησης με τους αμυντικούς. Αφού ξεπέρασε με λίγυ τύχη αυτό το διάστημα στην συνέχεια ήταν σταθερός όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει.
Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Μπήκε στο παιχνίδι έχοντας κάποια προβλήματα στην άμυνα, κυρίως λόγω των προωθήσεων του Φέτση. Επιθετικά ήταν δραστήριος, όσο είχε δυνάμεις, γιατί από ένα σημείο και έπειτα κουράστηκε. Πάντως, αμυντικά βελτιώθηκε στην πορεία.
Μασιέλ Λίνο
Στάθηκε καλά αμυντικά ο Βραζιλιάνος, επιθετικά φάνηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο έπαιζε στην πλευρά που ήταν περισσότερο βούρκος παρά κανονικό τερέν κι αυτό δεν τον βοήθησε.
Κώστας Κατσουράνης
Το πιο καλό διάστημά του στο παιχνίδι ήταν όταν έπαιξε στα χαφ. Αν και ο Δώνης δήλωσε ότι τον υπολογίζει για κεντρικό αμυντικό. Είναι προφανές ότι χρειάζεται χρόνος για να βρει χημεία με τον Σίλντενφελντ.
Γκόρντον Σίλντενφελντ
Θεωρητικά το παιχνίδι ήταν στα μέτρα του από την αρχή, αφού η μπάλα παίχτηκε πολύ στον αέρα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο εκτέθηκε πολλές φορές και το βαρύ τερέν τον έκανε να φαίνεται ακόμη πιο αργός απ' όσο είναι. Στο δεύτερο μέρος πάντως υπήρξε σαφής βελτίωση στην απόδοσή του.
Έργκους Κάτσε
Αν και μπήκε με ενεργητικότητα στον αγώνα, βρέθηκε εκτεθειμένος πολλές φορές από το κακό τερέν. Πήρε μία κίτρινη κάρτα νωρίς, ήταν επίφοβος για δεύτερη, γι' αυτό αντικαταστάθηκε σωστά από το Δώνη.
Κοστίν Λάζαρ
Ο Ρουμάνος δεν ήταν κακός στο πρώτο μέρος, αλλά στο παιχνίδι φάνηκε ουσιαστικά όταν είχε δίπλα του τον Κατσουράνη που τον βοήθησε να πάρει έναν πιο επιθετικό ρόλο που του ταιριάζει.
Μπερτράν Ρομπέρ
Ο Γάλλος μπήκε καλά στο παιχνίδι, μεσοεπιθετικά, γιατί αμυντικά είχε κάποια προβλήματα στη συνεργασία του με το Λίνο. Έφτιαξε φάσεις και σε κάποιες είχε ρόλο εκτελεστή, χωρίς αποτέλεσμα. Στο β΄ μέρος περιόρισε τις προωθήσεις του και δεν φάνηκε επιθετικά.
Αμπντούλ Καμαρά
Ξεκίνησε νωθρά, όσο περνούσε η ώρα όμως άρχισε να παίρνει προσπάθειες και σε ορισμένα σημεία του αγώνα έγινε και απειλητικός. Φάνηκε στο ματς με την ΑΕΚ οτι σωματικά και τεχνικά είναι αρκετά πάνω από τον μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Είχε πολλά τρεξίματα, ήταν μόνιμος πονοκέφαλος για την άμυνα της ΑΕΚ αλλά οι τελικές προσπάθειές του δεν ήταν οι καλύτερες. Σε στεγνό γήπεδο πάντως, θα μπορούσε να κάνει μεγάλη ζημιά στο βαρύ κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ΑΕΚ.
Λίαμ Λόρενς
Δεν τον βοήθησε το βαρύ γήπεδο. Αρκετές φορές ειδικά στο πρώτο μέρος βρέθηκε μακριά από την περιοχή που είναι ο χώρος δράσης του. Οσο περνούσε η ώρα όμως γινόταν πιο απειλητικός.
ΑΛΛΑΓΕΣ
Μπονγκάνι Κουμάλο
Βελτίωσε την αεράμυνα του ΠΑΟΚ. Σαν στόπερ έκανε αυτό που έπρεπε. Η προώθηση του παιχνιδιού δεν είναι το καλύτερο σημείο του, αλλά σε αυτό το τερέν δεν είχε και κανείς απαίτηση να το προσπαθήσει.
Αραούχο Έτο
Αγωνίστηκε μετά από καιρό, αλλά το μόνο διαφορετικό που έδειξε ήταν το... νέο λουκ με το ξυρισμένο κεφάλι του.
Δημήτρης Πέλκας
Είχε ζωντάνια στο παιχνίδι του, στο λίγο διάστημα που αγωνίστηκε προσπάθησε να πάρει πάνω του κάποιες προσπάθειες, χωρίς όμως κάτι ουσιαστικό.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Γιώργος Δώνης
Μεσοεπιθετικά το πλάνο του λειτούργησε, αν και ήταν φανερή η απουσία του Αθανασιάδη στο τελείωμα των φάσεων. Το πρόβλημα όμως για τον προπονητή του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι η μεσοαμυντική λειτουργία. Ο ΠΑΟΚ είναι ευάλωτος στα μετόπισθεν και τώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν πρέπει οπωσδήποτε να βρει λύσεις γιατί αλλιώς θα το πληρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου