Στοίχιμα


Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Να πού θα πάνε τα εκατομμύρια του Σαββίδη!

Να πού θα πάνε τα εκατομμύρια του Σαββίδη!

Πολύς λόγος γίνεται από χθες για τα 15 εκ. ευρώ που έβαλε cash ο Ιβάν Σαββίδης στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πού θα πάνε, όμως, όλα αυτά τα λεφτά; Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ!

Πρώτο θέμα σε όλο το Τύπο είναι από χθες η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να βάλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζεστά 15 εκ. ευρώ.
Όπως λέγεται οι άμεσες ανάγκες της ομάδας ήταν μόλις 3-4 εκ. ευρώ, αλλά ο ομογενής επιχειρηματίας έσκασε μια δεκάδα παραπάνω. Και άμα υπολογίσουμε και τα 10 εκ. ευρώ του καλοκαιριού πάμε σύνολο επένδυσης τα 25 εκ. ευρώ μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!
Πού θα πάνε, όμως, όλα αυτά τα λεφτά; Σίγουρα όχι σε μεγάλες μεταγραφές, όπως διαβάζουμε από χθες. Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου, "Sportdog Penalty", στοTwitter, o Ιβάν Σαββίδης προορίζει να βάλει τα 11 από τα 15 εκ ευρώ στο Δημόσιο, προκειμένου να διευθετηθεί ο βραχνάς των χρεών που πνίγει την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ τόσα χρόνια.
Μάλιστα, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ζητήσει τόσο από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά όσο και από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα να πληρώσει το πρωτογενές χρέος του ΠΑΟΚ χωρίς τις προσαυξήσεις των επόμενων χρόνων. Αυτό ο Σαββίδης το έχει πετύχει γι΄ αυτό έσκασε το χρήμα. Να καθαρίσει, δηλαδή, η ΠΑΕ και μετά να προχωρήσει το πλάνο ανάπτυξης που έχει στο μυαλό του.
ΠΗΓΗ Sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου