Στοίχιμα


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τα νέα της σημερινής προπόνησης



Νέος τραυματισμός δεν προέκυψε από το βούρκο του ΟΑΚΑ. Ο Καμαρά δέχτηκε μεν χτύπημα στον δικέφαλο, ωστόσο δεν προκλήθηκε τραυματισμός. Επίσης οι Ρομπέρ, Λάζαρ και Κωνσταντινίδης, που παραπονέθηκαν στη διάρκεια του αγώνα για ενοχλήσεις, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί πρόβλημα.
Προβλήματα τραυματισμών ακόμη, φυσικά, υπάρχουν. ΟΓιώργος Φωτάκης συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και θα συνεχίσει έτσι μέχρι την Τετάρτη όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο Στέλιος Κίτσιου επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα, ενώ πιο χαλαρά γυμνάστηκε ο Αθανασιάδης, προληπτικά, λόγω επιβάρυνσης στις γάμπες και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.
Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες Γεωργιαδης, Σταφυλίδης, Χακόμπο και Ολίσε.
Διήμερη άδεια ο Έτο
Λόγω οικογενειακού προβλήματος ο Έτο ζήτησε και πήρε διήμερη άδεια από το Γιώργο Δώνη για να βρεθεί στην Ισπανία. Τέλος, όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 45 λεπτά στο ματς με την ΑΕΚ έκαναν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης με χαλαρό τρέξιμο, αλλά και παθητικής αποθεραπείας με μασάζ και σάουνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου