Στοίχιμα


Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αποφάσισαν για τον τελικό

Αποφάσισαν για τον τελικό
 
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας χάντμπολ, Παντελής Χατζηιωάννου, μίλησε στο PAOK24 για την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Κέρκυρα.
 
 
"Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ" ήταν η απάντηση του προέδρου της ΟΧΕ στην εύλογη ερώτηση του PAOK24 με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο βράδυ της Δευτέρας και οι ομάδες δεν γνωρίζουν επίσημα πότε θα αγωνιστούν.

Σε ερώτηση για τις διανυκτερεύσεις που θα καλύψει η ομοσπονδία στις ομάδες, ο κ. Χατζηιωάννου απάντησε ότι "αυτό θα αποφασιστεί στην αυριανή σύσκεψη με την αστυνομία της Κέρκυρας". Επομένως, βράδυ Δευτέρας και οι ομάδες δεν γνωρίζουν πότε θα ταξιδέψουν, πόσες προπονήσεις θα κάνουν στο νησί, καθώς και τις ώρες των προπονήσεων.

Σε ερώτηση για τις προσκλήσεις που δικαιούται κάθε ομάδα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας απάντησε ότι "η αστυνομία πιέζει να δώσουμε από 30 προσκλήσεις, αλλά εμείς παλεύουμε για να πάρουν από 50".

Στο μεταξύ, ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο γήπεδο δεν θα τοποθετηθεί ταραφλέξ και κατά συνέπεια οι δύο ομάδες θα παίξουν σε παρκέ, γεγονός που χαλάει την ήδη υποβαθμισμένη (λόγω του γηπέδου) εικόνα του αγώνα.

Πάντως, ανεπίσημες πληροφορίες από τον ΟΤΕ TV, αναφέρουν ότι η μετάδοση του αγώνα προγραμματίστηκε για το Σάββατο στις 14.30. Αυτό προφανώς είναι κάτι που θα διορθωθεί σε συννενόηση με την ΟΧΕ, αφού το Σάββατο η αστυνομική διεύθυνση της Κέρκυρας δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή του τελικού, διότι θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Κέρκυρας με τον Πλατανιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΟΧΕ για την ημέρα και την ώρα του τελικού.

ΠΗΓΗ PAOK24
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου