Στοίχιμα


Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Το Κύπελλο... τραβάει τον Σαββίδη

Το Κύπελλο... τραβάει τον Σαββίδη

Ο μεγάλος πόθος του Ιβάν Σαββίδη για τη φετινή περίοδο είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, γιατί αυτή θα ισοδυναμεί με το πρώτο τρόπαιο του ως μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.
Ο ομογενής επιχειρηματίας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα παιχνίδια του δεύτερου τη τάξει θεσμού και απόδειξη είναι ότι σε μία καθημερινή ήρθε να παρακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καλλιθέα.
Το ίδιο σκέφτεται να κάνει και την άλλη Πέμπτη στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, τον πρώτο από τους δύο για το "Δικέφαλο" στην προημτελική φάση του θεσμού.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Σαββίδη, θα βρίσκεται την άλλη Πέμπτη στη σουίτα του και το ίδιο θα κάνει και τρεις μέρες αργότερα στο ματς με τον Πανιώνιο.
Βέβαια, για ένα άνθρωπο με πολύ έντονη επαγγελματική δραστηριότητα καθημερινά όπως είναι Σαββίδης κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με απόλυτη σιγουριά, αφού τελευταία στιγμή κάτι μπορεί να αλλάξει.
Να σημειώσουμε, ακόμη, ότι βάσει όσων ίσχυαν μέχρι χθες πολύ δύσκολα θα βρεθεί το Σάββατο στην Τούμπα, στο ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου