Στοίχιμα


Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Προτάσεις Σαββάτου για το Στοίχημα


ΤΡΙΑΔΑ
135 ΚOΛΩΝΙΑ- ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1 ΜΕ 1,85
Εδώ και δέκα ματς είναι αήτητοι η Κολώνια και στα τέσσερα τελευταία χωρίς να έχει δεχτει κάποιο τέρμα. Η ομάδα της Κολώνια δείχνει να είναι σε θέση να κυνηγήσει μέχρι το τέλος την τρίτη θέση την οποία κατέχει η ΚαΪζερσλάουτερν. Έχει την ψυχολογία με το μέρος της και υπάρχει πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Έχει απολογισμό εντός έδρας 4-6-1
Η Ούνιον έχει μία μόλις ήττα στα τελευταία έντεκα ματς του πρωταθλήματος η οποία ήταν από την πρώτη ομάδα της κατηγορίας την Μπράουνσβαϊγκ. Ακόμη η Ούνιον στα δέκα ματς που έχει κάνει μακρία από την έδρα της τα εφτά ήταν over. Έχει απολόγισμο εκτός έδρας 2-5-3
Η Ούνιον δεν χάνει εύκολα.Ωστόσο η Κολώνια δείχνει να έχει βρει το δρόμο της και είναι σε καλή κατάσταση. Πιστεύει ότι θα πάρει την τρίτη θέση και είναι φαβορί για τη νίκη σήμερα.
 
148 ΑΝΝΟΒΕΡΟ- ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1 ΜΕ 2,20
Καθαρά ομάδα έδρας το Αννόβερο, που έχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση έδρας φέτος στο Γερμανικό πρωτάθλημα με 7-2-2. Ακόμη, κόντρα στο Αμβούργο τα τελευταία εννιά χρόνια εντός έδρας 5νίκες,3 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Από την άλλη το Αμβούργο έχει φέτος στα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα απολογισμό 3-4-4, ενώ μέσα στο 2013 μετρά μία ισοπαλία με την Νυρεμβέργη με 1-1 και μία μεγάλη νίκη μέσα στη Ντόρτμουντ με 1-4.
Ποντάρουμε στην πολύ καλή έδρα του Αννόβερο και στη καλή παράδοση που έχει κόντρα στο Αμβούργο τα τελευταία εννία χρόνια.
250 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ- ΤΟΥΛΟΥΖ 1 ΜΕ 2,15
Και οι δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση, όμως η Βαλενσιέν εντός έδρας είναι πολύ καλή με 7 νικες, 3 ισοπαλίες με Νις, Μπορντό, Μονπελιέ και 2 ήττες κόντρα στη Παρί και τη Λυών.
Η Τουλούζ εκτός έδρας έχει απολογισμό 3-3-6 και δεν έχει πάρει νίκη στα τελευταία εφτά εκτός έδρας παιχνίδια της(2 ισοπαλίες και 5 ήττες), ενώ σε κανένα από αυτά τα εφτά παιχνίδια δεν έχει σκοράρει.
Σίγουρα το ματς είναι δύσκολο λόγω και της κακής κατάστασης και των δύο. Όμως, με δεδομένου την καλή έδρα των γηπεδούχων αξίζει το ρίσκο ο άσσος.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Γράφει SPIROS PAOK
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου